Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben zaten beraberlik cikmak icin yeter mi diye bakmistim sadece. Kazanirsak her türlü cikiyoruz zaten Konya‘yi geride biraktigimiz icin. Dedigin gibi biz ve Basak ayni skorlarla kazanirsak liderlik icin verilen kartlara bakilacak.Eksik bilgi. Bu maç 1-0 gs Eyüp basak 1-0 basak kazansa biz ve başak el ele çıkıyoruz sadece liderlik için o dediğine bakılır. Dediğin hesap yenilgi ve beraberlik için geçerli
günay
jelert metehan cuesta berkan
kaan kerem
yusuf mertens yunus
ahmet
şöyle bi 45 dakika yakışır aslanıma. maç temposu kazanması açısından. ter idmanı gibiNe Lemina'si? Kaan oynar
Hiç gerek yok. 2020'de ne zaman çarşamba pazar oynadı sakatlandı. Hem de istisnasızşöyle bi 45 dakika yakışır aslanıma. maç temposu kazanması açısından. ter idmanı gibi
Frankowski bu kadroyla takıma alışmasın asıl kral.Frankowski oynayıp alışmalı takıma.
Günay
Frankowski (takıma ve mevkiye alışmalı)
Bardakçı
Kaan
Berkan
Demirbay
Sara (form tutmalı)
Yunus
Kutucu
Kalan artık nasıl olursa Yusuf vs bakılır.
Konya’nın kadro da önemli.
o kadar kritik bir 5 hafta oynayacağız ki ligde ve o kadar saçma sapan sakatlıklardan geçiyoruz ki, etimizle kemiğimizle o 5 maça konsantre olmalıyız. o süre zarfında hasbelkader kupada ilerlersek, ancak son virajda türkiye kupası hedef olarak düşünülmelidir bence.Kadro güzel, böyle çıkmalıyız bence de. Ama elenirsek üzülürüm açıkçası. Yine şubatta elimizden aldılar Avrupa yı. Süt kupası da olsa kupa kupadır. Bu kupayı da almalıyız.
şu maça da bilet satmaya çalışanMaça gitmek isteyen varsa 350ye qr ile vericem biletimi bilginiz olsun![]()

Neyse verdim zatenşu maça da bilet satmaya çalışan![]()
Telif atıyorum sonra küsme