⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

1000101537.webp

Üçlü savunma izlemeyiz.

Lemina‘yi zorlamamaliyiz, zaten yorgunum demis derbiden sonra

Allah korusun sakatlanirsa ayvayi yeriz

Konya ligde bu durumdayken elenmek için yedek gelir muhtemelen. Çok zorlamadan geçmek lazım turu.

Hemen hemen tüm ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de sezon devam ederken ülke sınırları içinde oynanan 2 adet resmi kupa karşılaşmaları oluyor..

Bu iki resmi kupadaki son şampiyonluk sayılarına bakacak olur isek

Lig Şampiyonluğu : GS 24 - FB 19 - BJK 15
Türkiye Kupası Şampiyonluğu : GS 18 - BJK 11 - FB 7

Kimse kusura bakmasın da ben bizim taraftardaki bu Türkiye kupasını önemsizleştirme söylemlerini anlamıyorum.. Hani şikecilerin büyüğü yapsa kedi - ciğer mantalitesinden diyeceğim ama bizim taraf yapınca biraz garip oluyor.. Zaten itibarsızlaştırmak için her türlü haltı yiyorlar, biz de ekmeklerine yağ sürüyoruz..

Galatasaray ezelden beri Türkiye kupası Bey'i bir kulüptür.. Lig şampiyonluğunda öne geçiş son 25 yılda gerçekleşmiştir.

Sistemi, formatı, takımlar üzerindeki yükü konuşulabilir ancak gereksiz olduğunu düşünmek, zikretmek çok anlamsız..

As oyuncuları oynatirsan kulakların çok çınlar hocam ,bu teneke parçası için 5.yildizi feda edemeyiz

Avrupadan elenmeden önce gereksiz görüyodum ama artik önemli bu kupa. Avrupadaki başarısızlığı 2 kupayla temizlememiz lazim 6 sene olmus kupayı almayalı

3-4 maçla bir kupa daha alabiliriz

Geri
Üst Alt