Ruzgar Duru
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 129
- 104
- 288
Jelertte ısrar edilirse farklı bir adam çıkabilir ortaya. Futbolu biliyor bu çok net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence defans için yeterli bir fizği yok, ileri oyuncusu olarak denenebilir topu çoğu ofansif oyuncudan iyi kullanıyor, hızıda var.Bindirme yapıyor,defans yapıyor ben çok beğeniyorum çok potansiyeli.bu maç eleştirmek tamamen haksızlık.
Yani geride iken kanada jelerti mi koyarsin kutucuyumu dersen jelerti koyarim hic degilse tempo katarBence defans için yeterli bir fizği yok, ileri oyuncusu olarak denenebilir topu çoğu ofansif oyuncudan iyi kullanıyor, hızıda var.
Aslindan Mertens forvette. Kutucu left wing, Yusuf 10, Yunus right wingAbi bakin bizde kim forvet oynuyor .. kutucu .neden icerde osimen varmis gibi sisirip duruyoruz .. bilincsi sistem .. hala kanatlara inip iceri sisiriyorlar. Olum baska bisey deneyin verkac yapin gobekten deneyin sut cekin.. yok. Bu yuzden okan kovulmali..
Devşirme kanat denenebilir, "Bek" diye "Bek" oynatmak zorunda değiliz varsa yeteneği kanat oyuncusu olabilecek potansiyel var gibi ama denemeden birşey diyemem. Takımdaki 3-4 tane Ofans oyuncusu hariç ayakları hepsinden iyi duruyor, o yüzden denemek lazım.Katiliyorum ama bir bek oyuncusunun
Bir forvetten daha teknik olmasi uzucu bir durum