⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

46 dklık bu çile
Bitsin artık 2 dkya
Sen kupadan eleneceksin
Seni sevmiyen ölsün
Ölsün
Ekrana şöyle ateş edesim geldi inan ki :

9lkuvl.gif

as veya yedek fark etmeksizin bu takim kimseye gol atamiyor

Ya arkadaşlar şu maçı eleştirip durmayın. Takımın yedekleri bu işte , forvet yok bişey yok. Anca bu kadar oluyor. Napsın bu maç için Osimeni mi riske etsin?
Kasımpaşa yedeklere bile 15-16 yaş bebeleri doldurdu bugün. Yedeklere diyorum bak.
Hafta sonu ölüm kalım maçı var. Ona göre.

Bu maç özelinde değil min. 2 aydır oyun gücümüz yok, bireysel yetenek ve duran toplarla zorluyoruz, bir tane planlı topsuz koşu, çapraz koşu, ön direk arka direk varyasyon gördüğümüz yok, tamamen dağılıyoruz.
Seçkin vallahi ben bunu şöyle olduğunu düşünüyorum Osimhen Icardi ile oynarken "Aaaaa Ne biçim pozisyon yaratıyo üfff püfff" "Icardi s. git" diyen çok insan oldu ama aslında o zamanda bende içinde olduğum bir azınlık aslında bunun Icardi'nin yaptığı boş, fake koşular ve ortasaha oyuncusu gibi pas vermesiydi ileride oyunu güzel dağıtıp çevirmesi olduğunu düşündüğümüzü söyledik yani aslında 2 yıldır Icardi hücum gücünün %30'uydu ve daha rahat top kullanıyorduk istatistiklere bakarsak Icardi varken ceza sahasında topla buluşma ve gol beklentisi acayip yüksekken şimdi trajik bir şekilde düşüş var. Elimizde Osimhen var bunu nasıl besleyeceğimizi bilmeyen bir taktik yapımız var. Bu sene Okanı eleştiren insanlara "2 yıldır şampiyon yapıyor bence kötü oynatmaya hakkı var" dediğimde kendimden çok emindim ama çok haksızmışım, aslında Okanın planı haldır haldır saldır ama bir plana sağdık kalma ileri uç oyuncularının doğaçlama pas yapması ile oyun şekilleniyormuş, ileri de forvette pas kalitesi düşünce dediğin gibi oluyor takım oyuncuları verimsiz ve bal yampaz arıya dönüyor. Bunu bir oyuncu özelinde söylemek çok saçma biliyorum ama adam Osimhen'i besletebilen bir taktik anlayış çıkaramadı bir türlü daha komiği takımda Osimhen'e iyi bir zamanlama ile pas atamıyoruz. Sürekli ya ofsayt ya da daha hızlı giden toplar oluyor. Bugün jelert'in açtığı bir orta vardı, 2 senedir o tarz bir orta açtığımızı görmedim ben Icardi varken de Osimhen varkende hatta ikisi aynı anda sahada olduğu zaman da görmedim, çünkü taktiğimiz yok :( en azından topu koşturan bir taktiğimiz yok, yoksa topun peşinden koştuğumuz taktik var. Bu takım Bayern'e neden süper oynadı, oyuncular için süper bir challange ve çok ciddibir gol tehditi olduğu için Bayern'de temkinli oldu ama adamlar top koşturmayı bildiği için 3 kere gelip 3 kere tıklayıp gittiler.

Uzun yoldu biraz ama iç dökmüş gibi oldum hehe. Çare Mancini hocam haha

edit: hani twitterda goygoy varya Icardi fotosunu koyup "birini hoca birini başkan" yaptı diye yani haksızda değiller gibi haha

İşin komik yanı bu kadro kaleciye daha az geri pas veriyor. As kadroda Musleraya çok fazla geri pas veriliyor ve savunma hattı çok fazla gereksiz topla oynuyor. Bu yüzden çok fazla top kaybı yapılıp çok yavaş bir oyun oynanıyor.

Ya arkadaşlar şu maçı eleştirip durmayın. Takımın yedekleri bu işte , forvet yok bişey yok. Anca bu kadar oluyor. Napsın bu maç için Osimeni mi riske etsin?
Kasımpaşa yedeklere bile 15-16 yaş bebeleri doldurdu bugün. Yedeklere diyorum bak.
Hafta sonu ölüm kalım maçı var. Ona göre.
Aslarida böyle çorba gibi oynuyor. Tek fark onlar daha kalite

Evet bugün bu kadar güzel bitmez daha 2.yari osimheni alıp onu sakatlayacak hocamız

Geri
Üst Alt