⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

Katılıyorum, Jelert bence bir şekilde değerlendirilebilir, Mertens artık yaşı geldi zaten geçen sene verimliydi ama her sene git gide gücü düşüyor, adamın stamina düştü yani kolay bitiyor, Kerem de iyi bir yedek olur sorun çıkarmazsa.
Mertens ten bu senede katkı alınırdı ama adamı hiç dinlendirmedik bu yaşta adamı çok fazla yorduk geçen sene kerem sayesinde epey dinlendi ve ligin 2.yarisibda bize epey skor yaptı
Yani şu an kritik oyuncuların yorgun olması bizi kötü etkiliyor

Beratın yedeklerde bile olmamasının iyi bir nedeni yoksa skandal üstü bir hadise
Bizim genç forvvetimiz yokmuydu niye oynamıyor. Forvetsiz oynuyoruz Gökdeniz gürbüz baya kaliteli topçu ama süre bile alamiyor. Forvette genç bir çocuk vardı ismi aklıma gelmedi

Mertens ten bu senede katkı alınırdı ama adamı hiç dinlendirmedik bu yaşta adamı çok fazla yorduk geçen sene kerem sayesinde epey dinlendi ve ligin 2.yarisibda bize epey skor yaptı
Yani şu an kritik oyuncuların yorgun olması bizi kötü etkiliyor
Mertens artık 2. yarının oyuncusu adamın verimliliği 30-35 dakika saçmalamaya başlamadan oynayabildiği sürede 45-50 dakika fazlası değil. Bunu kendide söylüyor "yaşım ilerledi, beynimin söylediğini vücudum ve ayaklarım yapmıyor maalesef" dedi. Olay bu yani, adam emekli olmak istiyor ısrar etmemek lazım.

Elenmek lazim
Bu takim fb ile eslesirse bizi henrrler 40 yil kafa utulerler gerek yok

Berkan ve Kerem D. Kadar boş topçular yoktur, bıktım bu adamlardan formamızla izlemeye yetertrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artırıyorum 3 tane sığdırırdım çok rahat.

10 milyona ne herifler satıldı
ya dediğin gibi paranın 3/2'sini Goretzka tarzı birine bayıl artanı ile yanına Lemina eklenir hatta artan ile ufaktan yedek bişilerde alınabilir 😂

Geri
Üst Alt