⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

Sn buruk teneke kupası için önemli oyuncularımızı mundar etmeyiniz

Bi tarafımızı yırttık sezon başından beridir üst düzey bir 10 numara alın diye. Sezonun kaderini emekli mertens'e bağladılar, pili bitince gol kabızı olduk

Lider olmak lazım. Kadro çok dar ve bjk ts fb bizi yorar

Yunus ta sözleşme yapılmadan oynamayacaksa bi zahmet çeksin gitsin

Aslinda problem bu degil, Yunun 5-6 hafta normal seviyesinin cok ustunde seviyede oynadi. Sans da yardim etti. Boyle olunca adam aslinda normale dondu ama biz 5-6 haftalik peak performansini 40 macta bekliyoruz. Bu cocuk onu yapacak duzeyde degil malesef.

Bizi tasiyacak topcular belli: Sanchez, Torreira, Lemina, Osimhen

Bunun disinda diger oyunculara ne yapip edip ekstra motivasyon yuklemeliyiz ki 3-4 tanesi normal oynadiklari oyunun ustunde olsun ve kazanalim. Cunku bu yukardaki 4 oyuncu iyi olsa da tek baslarina ligi alamazlar malesef.

Bu arada yönetimde nasıl bir futbol aklının olmadığının göstergesi bir oyuncu bırakıyorum şuraya.

itmartk sitesinden ama yapacak bişe yok.

Serbest bıraktılar bu herifi sonra Udinese gitti anında çöktü.

Ben alınan futbolculara laf etmeme taraftarıyım da bunu yapanları yargılamak lazım illa liste mi yapılmalı.
Şu adam ben canavarım diye bağırırken Scout karı kız mı stalklıyordu ne yapıyordu onlar da hesap versin.

10 gün otursan şunun gibi 20 adam çıkarırsın.

üzgünüm ama şunları sahaya koysak uzaktan 3 tane falan yaslarlar. Ülke futbolunun ne derece mal bir yer olduğunun kanıtı şu yaşadıklarımız.

Eşofmanlı bile şut çekmeyi öğrendi.
Hani futbolcu yetişmiyor falan deniliyor ya bence ülkede yerli futbolcu komple yasaklanırsa o zaman bir gelişim izleriz.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Bu elemanlardan hangisiydi hatırlamıyorum ama inanılmaz iyi şut çekiyor

Evet 2.yari için ekran başında uyuklamaya devam edelim bakalım

Yav A2 'de falan hiç mi forvet yok şu Kutucuyu izletiyor bize?

Orta sahaya bak

Kaan demirbay mertens

Emekli dayılar gibi dolanıyolar sahada

Cuesta kutucu falan tam fail

Genonın süre bile vermeden 6 ayda kapı dışarı ettiği berkan kaptan olarak sahaya çıkmış

Kadronun ağzına sıçılmış

Yazın yine revizyon lazım farkındasınız dimi

3 senede 150 m euro harcadık 50 adam geldi gitti ve kadroya revizyon lazım

Allah sizi napmasın ya

metehan sen kimsin oradan vuruyon yaw atsana sağa

Geri
Üst Alt