⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

Takımın yarısı yedek ve hiç oynamayan oyunculardı, bilmem farkettiniz mi.
Asları oynatsa neden aslar oynuyor, yedekleri oynatınca bir anda kupa sevdanız kabarıyor.
konya abicim karşındaki konya konya ...herifler 1.5 poizsyon oda hani uzaktan şut .

bu sezon en az tehlikeli atak yediğin maç . yedekler/gençler o trasnferlerden sonra hala bir halta yaramayacak diyorsak 11 adamla sezon bitirelim.

olay kupa sevdası değil - 1 tane at ,basit rakiple oyna..

şimdi deplasmanda derbi olacak - ama hoca "sakin sakin 0-0 " çekiyor saha keanrından.

kadıköy deplasmanı ayarlayacaklarını bilmeyen var mı şu an ?

Yedeklerle cikarsin olur biter. Cok da önemliydi fark yemek. Valla umrumda olmaz, bastan beri sut kupasi olarak göruyorum zaten

FB derbisine asla yedeklerle çıkmayacağımızı sen de biliyorsun ben de biliyorum. Yedeklerle çıkıp 5 tane yersen de bunu kullanırlar o ayrı da, öyle bir şey olmayacak. Bugün bile Okan Hoca "kupayı önemsiyoruz" bilmemne diyordu. FB maçına komple yedek çıkmayı camia veya yönetim kabullenir mi? En fazla 1-2 riskli/yorgun oyuncu rotasyona girer o kadar...

Yaw ne dert ettiniz rotasyonlar oynar ama takımın gol konusunda sıkıntıları korkutuyor artık

Hem yenemedik diye eleştiyorsunuz hem fner bjk çıkar diyorsunuz yav bunlar zaten formda bugün kazanmış olsak bu kez yarı finalde eşleşecez ne istiyorsunuz tam olarak?

Süper Kupa
Avrupa

gitti

Türkiye Kupasi

gitmek üzere

Helal olsun, büyük basari(y)

Önümüzdeki tur kaşılaşmasan bir sonraki tur karşılaşıyorsun zaten iki maç arası 2 hafta.

Neyin öfkesi bu.
Trabzon yada beşiktaş gelir çok meraklıysan elenir gidersin.

Korkmayın fenerden bu kadar.
Kendi silahlarıya vurup tribünleri tahrik edersin aşağıya inmesini sağlarsın.

Haybeye deplasmana derbi çıkardı hoca sağolsun..

Kafasınsa ne var bilmiyorum ama gerçekten artık hoca yokuş aşağı gider halde..

konya abicim karşındaki konya konya ...herifler 1.5 poizsyon oda hani uzaktan şut .

bu sezon en az tehlikeli atak yediğin maç . yedekler/gençler o trasnferlerden sonra hala bir halta yaramayacak diyorsak 11 adamla sezon bitirelim.

olay kupa sevdası değil - 1 tane at ,basit rakiple oyna..

şimdi deplasmanda derbi olacak - ama hoca "sakin sakin 0-0 " çekiyor saha keanrından.

kadıköy deplasmanı ayarlayacaklarını bilmeyen var mı şu an ?
Hic sanmıyorum feneri vereceklerini onlarda şampiyonluğa oynuyor ,okadar yoracak maç yerine bize 8jk yada lazyo verip kendilerine kolay takım ayarlarlar ki onlarda avrupa maçıda var

Trabzon-BJK çıkarsa kısa aralıklarla iki defa sahalarına gitmiş olacaksın. O maçta yaşanacak her şeyin ligdeki maça yansıma olasılığı var. Kupa maçı gerilimli olsa lig maçı daha sert, daha motive gelirler, tribünüyle her şeyiyle... FB çıkarsa zaten çılgınca bir atmosferde bizi yıpratmak için her şey olur... Azıcık geleceği öngörün arkadaş ya...

Yüzde yüz katılıyorum. Geçen seneki süper kupa maçı bize yaradı. Kim kazansa şampiyonluk yolunda ona yarayacaktı fb maça çıkmayıp saçma gündemlere girerek en büyük hatayı yaptı.

Fener maci sakat ve stresli.
Trabzon formda.
BJK formda.

Cok enteresan bir kulubuz ya, AL'de Kiev'i yensek senaryo bambaska, 3-1'den maci veriyoruz geldigimiz noktaya bak.
Donuyoruz, memleket kupasinda olabilecek en kotu senaryoyu yasatiyoruz.
Yani gercekten akil almaz isler bunlar.
En kötüsü BJK ya da trabzon çıkması. Aptal gibi 2 tane fazladan derbi oynayacaz fener de bizi seyredecek. Herüfler Avrupa'da bizim bu maçlarda yorulacağımız kadar yorulmayacaklar.
Salağın önde gideniyiz yemin ederim ya.

İnşallah fener çıkar.

En güzeli elenmekti de onu bile beceremedik anasını satıyım.

Şikecilerde İskenderun gelir bize ts gelecek salıncaklarada bodrum veya göstepe gelecek ve yarı finalde 3 büyük olmasını sağlayacaklar. Yıllardır kupada final filan tırt oluyordu zaten

FB derbisine asla yedeklerle çıkmayacağımızı sen de biliyorsun ben de biliyorum. Yedeklerle çıkıp 5 tane yersen de bunu kullanırlar o ayrı da, öyle bir şey olmayacak. Bugün bile Okan Hoca "kupayı önemsiyoruz" bilmemne diyordu. FB maçına komple yedek çıkmayı camia veya yönetim kabullenir mi? En fazla 1-2 riskli/yorgun oyuncu rotasyona girer o kadar...
Yav onlar 1-0 yense bile 40gun 40gece kutlar ona bakarsan. Ben fb taraftari degilim, dedigim gibi umrumda olmaz yenilmemiz fark yememiz. Ben lige bakiyorum ve bu oyunumuz hic umit vermiyor orasini tartismak lazim asil

Son 16 maçta sadece 3 kez yenildiğimiz takımdan mı bu çekince? Siz ne yaşadınızda bu bunlardan bu kadar çekiyorsuz ? Tamam formsuzuda son 45 senenin en iyi derbi perf yaşıyorsunuz son 3 senedir,

Geri
Üst Alt