⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

Febe komplexinizi atarsaniz sizlerde takmazsiniz. Ha biz takariz diyorsan oda sizin probleminiz beni ilgilendirmez dostum

Kafan mı güzel? Taraftarın senden benden bağımsız ezici çoğunluğu öyle bir skoru kafaya takar ve bu gerginlik lige yansır diyorum. Bana tutmuş FB kompleksi falan diyorsun, konu benle mi alakalı şimdi? Yoksa genel olarak GS taraftarına mı FB kompleksli diyorsun şimdi sen? FB'den kupada 5 yersek bile kimse takmasınmış, o takmazmış, takanlar kompleksliymiş, havalara bak...

Hem basit iki cümleyi anlamıyorsun boş boş konuşuyorsun, üstüne bir de ağır hadsizlik yapıyorsun... Ceza alman lazım şu laftan dolayı da neyse...

Kafan mı güzel? Taraftarın senden benden bağımsız ezici çoğunluğu öyle bir skoru kafaya takar ve bu gerginlik lige yansır diyorum. Bana tutmuş FB kompleksi falan diyorsun, konu benle mi alakalı şimdi? Yoksa genel olarak GS taraftarına mı FB kompleksli diyorsun şimdi sen? FB'den kupada 5 yersek bile kimse takmasınmış, o takmazmış, takanlar kompleksliymiş, havalara bak...

Hem basit iki cümleyi anlamıyorsun boş boş konuşuyorsun, üstüne bir de ağır hadsizlik yapıyorsun... Ceza alman lazım şu laftan dolayı da neyse...
Puahahaha sakin ol dostum. Ne bu sinir? Git rahatla bi

Git sikayet et bakalim ceza vereceklermi

Trabzon-BJK çıkarsa kısa aralıklarla iki defa sahalarına gitmiş olacaksın. O maçta yaşanacak her şeyin ligdeki maça yansıma olasılığı var. Kupa maçı gerilimli olsa lig maçı daha sert, daha motive gelirler, tribünüyle her şeyiyle... FB çıkarsa zaten çılgınca bir atmosferde bizi yıpratmak için her şey olur... Azıcık geleceği öngörün arkadaş ya...
bjk ile olan lig macindan sonra kupa maci. Yani bjk cikarsa onemi yok pek. Ayrica kupa macindan 10 gun sonra ligdeki Samsun maci. Yani kupa macina da gayet asilabiliriz.

1740687364878.webp

Su kilomla su yasimla bir hafta idmana cikayim kutucu kadar oynamazsam adam degilim

En azindan ayak icim temiz topu onume alirken iki metre acmam topu ayagima dolastirmam ve bu yasta birebir kosuda kutucuyu gecerim

Kötü oynamadık ama hücum oyuncularının bu formsuzluğu devam ederse sıkıntı büyük. Geçen sene kerem devreye girmezse barıs giriyodu mertens 2 maçta 1 skor katkı veriyodu zaha-ziyech bile 5-6 maçı çözdü şu an osimhen hariç güvenilir, formda bir hücumcumuz yok.

Cuesta fena değildi deniyorda - karşımızda hücumu düşnen takım yoktu

hatta nadir 1 yerde 1 şutları var - o şutu çeken adamda cuestanın yanından vuruyor , açın bakın cuesta top yerine herifi el kolla tutmaya çalışıyor ...

ilginç şekilde de "Cuesta'yı sahada göreceksiniz" diyen yöneticimizde o günden beri 1 cümle kurmadı.
Gördüğüm en berbat stoper olabilir. Yerini kaybediyor. Maçta tel yaptığı yana pas ve bir kaç tane dikine 20 metreye pas. Bir hava topuna çıkışı var evlere şenlik. Aslında çıkarmıyordu da. Hatipoğlu umarım seneye bir yere çakmaya çalışır. Bu adamın bizde tutma ihtimali yok.

Fb ciksin bari. Onlarin stadyumunu seviyoruz. Yine koyar geliriz.

Geri
Üst Alt