⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Emekli mou okana ders verecegi bir mac daha olur, herifler oynar biz bakariz, kaza bela bir gol attip öne gecersek fener yine yenilecegiz evimizde korkusu ile belki kaybeder onun disinda hic bir ümit yok icimde

Bomboş bir maç.

Yensen ne olur, yenilsen ne olur?

Çevrenizdeki 2-3 tane uyuz Fenerliyi kızdırmak ya da ters bir sonuçta onlar tarafından kızdırılmak ihtimalinden başka bir boka yaramayan bir maç.

Sakatlık veya ceza olup da lige yansımasın yeter.

Şampiyonluk ise her şeyden önemli. Ucunda 30 m euro var.
30 milyonu devre arasında sadece bonservislerle hiç ediyoruz biz. Çerez parası.

Evet yeni Cuesta, Frankowski leri ve kulüplerini zengin edebileceğimiz bir 30 milyon Euro
Devre arası transfetler için bir komisyon araştırma yapmalı kulübün paraları hiç edildi bilerekmi yaptılar kulübü zor durumda bırakmakmı istediler anlamıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Frankowski 3lu sistemde kanat gibi oynayan adam. Bende 3lu oynayacağınız için istemistim. Fransa'da bu sene reytingleri hep yüksekti. Ama 4lude oynuyor. Bütün topcularin performansı düştü. Sara tamamen yok oldu..

Ayağımiza pranga takan bir hoca var. Adam orta sahaları çıkartıyor gol atmak için.

Sistem yok, futbolcuların formu dipte, değil fb karşımızda kim olsa yeniliriz, o kadar güvenmiyorum takıma

Turu geçmek zor olacak ama geçmek zorundayız aksi takdirde üstünlüğümüz kaybolacak

Öyle yada böyle tokatlaniriz..baris alper banko 11..hucum dusunmeden bos bos top ceviririz..işin kötüsü defansta yapamiyoruz.

Vasıfsızda kafa olsa ts maçı öncesi uzatmaya ve penaltılara kadar götürmeye çalışıp feneri yorar ama nerde o strateji bunda

Bu futbolla bu rezil fenere karşı bile rezil bir skor alırız.

Muslera

Kaan - Sanchez - Abdulkerim - Eren

Torreira - Lemina

Barış - Mertens - Yunus

Osimhen

Macera arama Okan!

Beşiktaş'a yenilmesek bu maçta turu kesin olarak biz geçerdik diyebilirdim çünkü Mourinho büyük maçlarda kocaman bir sıfır ve takımının bize ters gelecek tek tarafı yok.

Ama dünden sonra bizimkiler o maçtan sonrada bunu kaybedersek ne olur düşüncesi ile kendi kendini yiyip oynayacakları 3 kuruşluk top var ise onu da oynayamaz hale gelecektir.

Takım kedi gibi hiç birine güvenmiyorum maalesef. Kaybettiğimizde neler olabileceğini dair fikrim yok ama bu maçın denk gelmesi iyi oldu zira sürüncemede bırakılmayıp inceldiği yerden kopacak.

Geri
Üst Alt