⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Zort. Bizim hain yönetim daha cicek böcek, kardes kulup desin

Rakibi tamamen umutsuzluğa düşürmek için yine fırsat geldi ayağımıza. Bu maçı almamamiz lazım. Lig yarisinida etkiler.

Hiç umudum yok beklentisiz izleyeceğim bir maç olacak

90 dk bwraberlige oyna. Yorabildigin kadar yor penaltilarda kazan. Hem ts macina yorgun cikarlar

Bizim maca yabancı hakem verip ev sahibi avantajimizi elimizden aldar 😠

Muslera
Frank Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Barış Sara Yunus
Osimhen

Fazla düşünecek bir şey yok. "Sakat" Yunus gittiği kadar, sonrasında herhangi biri oynayıp düzensiz oyuna döneceğiz muhtemelen veya Kaan'ı alıp 3 stoperli sisteme geçip bir şeyler yapmaya çalışacağız. Sinyor Buruk'un defans anlayışıyla derbi deplasmanlarında kontra ataklardan gol yiyoruz nede olsa.

Şerefsiz bir organizasyon ve düzenin hakemi atanmış yine. Bu düzende herkesi yenmek lazım ama takımın durumu ortada. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.

Fenerbahçeyi yen ve layık oldukarı çukura gönder Cimbom. Biz bunu çok rahat yapacak kalitede bi takımız ama hocamız saçmalayıp duruyor. Bu maçı verirse daha Okan B açıklaması ne izlerim ne okurum benim için biter.

Burada görülen kırmızı kart vs lige de yansıyor mu?

Yoksa yenilirsek bir kaç Fenerliyi yere sersin bizim milyonluk eşşekler en azından.

Yine göstermelik bir aciklama geliyor. Bunlar bizimle dalga geciyorlar... hakem belli olmadan yabanciyi isteyeceksin! Gerekirse sahaya cikmayacaksin!

Muslera
Frank Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Barış Sara Yunus
Osimhen

Fazla düşünecek bir şey yok. "Sakat" Yunus gittiği kadar, sonrasında herhangi biri oynayıp düzensiz oyuna döneceğiz muhtemelen veya Kaan'ı alıp 3 stoperli sisteme geçip bir şeyler yapmaya çalışacağız. Sinyor Buruk'un defans anlayışıyla derbi deplasmanlarında kontra ataklardan gol yiyoruz nede olsa.

goreceli elbette ;

formasyon vs den bagimsiz ,
nacizane dusuncem - sakatligi tam atlatamamis gozuken ^mevcut^ - yunus 8,5 10 sentezi mertens bolgesinde yer almali, arkasinda ise sara .

sag bek de , kaan sakatligi atlatmis olsa ,sezon basi diri gorunumun de olsa kendisine yer veririm.
hatta , *frank dan once diger dogal alternatif jelert nacizane secimim olurdu . devsirme sekilde sallai de dusunulebilir. velhasil, frank'i toplu topsuz fazla savruk buluyorum .

saygi ve selamlar .

olası mağlubiyetle ligde fener psikolojik üstünlüğü alır. okan buruk gibi pısırık, pasif adamda soğukkanlılık yok, götüremez ligi. acil müdahale gerekiyor.

Kalan maclarda mertens net ilk 11 oynamalı. Yeterince dinlendi. İleride onun klasinda oyuncumuz yok

Futbolcular hocaya "sen bir geride dur niz hallederiz" desin artık yapacak bir sey kalmiyor

Geri
Üst Alt