Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.910
- 29.265
- 2.993
Yazık Yazık kulüp kimlerin eline kalmış!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazık Yazık kulüp kimlerin eline kalmış!
Kulübün hakkını koruyamayan adama ne diyelim? Utanmasa Fenerbahçe'ye başarılar dileyecek. Rakip takım sahanda oynayacağın derbi için o kadar yangın yaparken sen böyle süt dökmüş kedi gibi açıklama yapamazsın biraz cazgırlık yapmayı öğrensinlerNe desin umarım kötü bir VAR hakemi atanır mı desin
Okan varken Maçlar'a heyecanlanmıyom ben fazla yavOkan Avrupa'dan elenirken de seviniyodu şimdi de sevinebilir.2 Takımlı Lig'de şampiyon olmak için haftada 1 Takım'ının Maç yapması gerekiyo..
Kim oynarsa oynasın eziyet çekeceğiz. Sezon hemen bitsin istiyorumKaan Ayhan sağ bek haberleri çıkmaya başladı izlenmez maç boşuna.
Etkisi olmayan açıklama yapacağına sussun. Heriflere malzeme vermekten başka bir şey yapmıyorNe desin umarım kötü bir VAR hakemi atanır mı desin
Etkisi olmayan açıklama yapacağına sussun. Heriflere malzeme vermekten başka bir şey yapmıyor
Samsun'u yenersek oluruz bence. Yenemezsek fb olurŞampiyon olacak miyiz bana umut ver
Trabzon Göztepe var dahaSamsun'u yenersek oluruz bence. Yenemezsek fb olur
E max onlardan birine daha yenilir puanları eşitler öyle champ oluruz bence. Samsunu yenersek eyüb-göztepe-tsden 6 puan çıkaracağımızı düşünüyom ama Samsun çok kritikTrabzon Göztepe var daha
Sezon hemen bitsin istiyorum lobidaş. okanball beni çok yordu. Sezon sonunda büyük degisim istiyorumE max onlardan birine daha yenilir puanları eşitler öyle champ oluruz bence. Samsunu yenersek eyüb-göztepe-tsden 6 puan çıkaracağımızı düşünüyom ama Samsun çok kritik
Apo'yu uyaracaklarına Okan'ı uyarsınlar önce.Otorite varmış lan takimda. Aponun sarsmasindan korkuyorlarmis