⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Ne desin umarım kötü bir VAR hakemi atanır mı desin
Kulübün hakkını koruyamayan adama ne diyelim? Utanmasa Fenerbahçe'ye başarılar dileyecek. Rakip takım sahanda oynayacağın derbi için o kadar yangın yaparken sen böyle süt dökmüş kedi gibi açıklama yapamazsın biraz cazgırlık yapmayı öğrensinler

Galatasaray başkan yardımcısı "umarım " diye bir açıklama yapamaz.

Okan Avrupa'dan elenirken de seviniyodu şimdi de sevinebilir.2 Takımlı Lig'de şampiyon olmak için haftada 1 Takım'ının Maç yapması gerekiyo..
Okan varken Maçlar'a heyecanlanmıyom ben fazla yav :D Avrupa Maç'ında Az Alkmaar'a karşı fazla heyecanlanmadım Lemina ve Frankowski'yi Avrupa Listesi'ne ekletmemişti.Beşiktaş Maç'ında genelde hatalar yaptığı için o Maç'ta da hatalar yapar diye heyecanlanmadım.Bu sefer de tek kulvarda Lig'de mücadele etmek için bu Maç'ı da önemsemez bence.Bu Maç'ta da heyecanlanmam.Galatasaray'a hiç yakışmayan 1 hoca Okan bence..

Bizim her maçımızın kaderini belirleyen 2 oyuncu var. Sara ve Barış. Bu ikisi kötü olunca maç kazanmamız çok zor olur. Sara inanılmaz kötü oynuyor son haftalarda. Barış atakları sonlandıramıyor, ya kontrol edemiyor, ya saçma sapan orta açıyor yada rakibe veriyor 10 topun 8'ini.

Bu iki topçu en kötü 7 reytingle oynasın, her maçı alırız.

Kaan Ayhan sağ bek haberleri çıkmaya başladı izlenmez maç boşuna.

fener bu sefer temkinli oynamaz gayet iştahlı oynar. kendi sahamızdaki maçta sikletimizi gördüler. maalesef bu maç büyük hezimetle sonuçlanabilir. mevzu bu maçtan sonra olabilecek kötü sonucu düşünüp yönetimin şimdiden alacağı tavırdır. bu maç inşallah olmaz ama dediğim gibi hezimet olursa okan'ı bir Allahın kulu orada tutamaz. şimdiden yerine isim ayarlasınlar.

E max onlardan birine daha yenilir puanları eşitler öyle champ oluruz bence. Samsunu yenersek eyüb-göztepe-tsden 6 puan çıkaracağımızı düşünüyom ama Samsun çok kritik
Sezon hemen bitsin istiyorum lobidaş. okanball beni çok yordu. Sezon sonunda büyük degisim istiyorum

bjk maçı bitiminden beri böyleyim

2 (2).webp

Muslera
Frankowski Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Barış Sara Yunus
Osimhen

Günay
Jelert Kaan Cuesta Jakobs
Berkan Kerem
Yusuf Mertens Sallai
Morata