⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

aklı başında bir tane yönetici varsa kaan'ın sağ'da oynayacağı kesinleştiği an hocayı kovar. sen dalga mı geçiyorsun bu kulüp 6 milyon euro'ya haaland'ı alamamış parasızlıktan. başlarım senin bekine defansına küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

Kaan'ı gördükten sonra izlemeye gerek yok maçı

4'lüde Jelert oynasa, mevcut oyun anlayışında otoban olur, defalarca denendi. Franky de ondan farklı değildi şimdiye kadar. Kaan'ı oraya çekmesine çok bir şey diyemem gelinen noktada.
Bu takım 3'lü filan da oynamaz bu arada.
Yunus ve Barış'dan kanat bek filan olmaz. Yunus zaten sakatlıktan dolayı hareket edemiyor bile ama sağlıklıyken de Yunus-Bay kanat bek mevzusu denendi ve içimizden geçtiler.
Cuesta yerine düzgün bir stoper alsaydık yine bir şey değişmezdi btw. 3'lü oynayacaksan kanat bekin Eren olamaz, orda da hata yapıldı. Eren klasik bir 4'lü beki. Hücumu vasat, defansı ortalama üstü bir yerli bek. Jacobs sağlam olsa ve stoperimiz de Cuesta olmasa Franky ile 3'lü oynanırdı. Lakin Eren'in ve hatta Jelert'in sol kanat beki olduğu ortamda sabaha kadar gol atamazsın. Bir önceki FB maçı gibi baskı yiyip durursun, maç bitsin diye dua edersin.
3'lü oynamak için Cuesta yerine Lemina'yı stopere çekmeye de karşıyım. Bazıları Davinson ve Abdülkerim'in yanına 3'lüde merkez stoper olarak yazıyor da orta sahada tek ayakta kalabilecek adamı Torreira'nın nadiren BJK maçındaki gibi iyi oynadığı, Sara'nın haftalardır inanılmaz kötü performans sergilediği bir ortamda stopere çekmeyi mantıklı bulmuyorum.
Zaten 3'lü oynamak her şeyden önce ayrı bir çalışma ve oyun alışkanlığı gerektiriyor. Biz maç içinde bile 50 defa diziliş değiştiriyoruz, 4'lüde bile ne oynadığımız belli değil. 3'lü işine gireceksek o işi ligin 2. yarısından itibaren deneyip ilk birkaç haftada oturtmalıydık. Toplasanız 3 maç üst üste 3'lü çıkmışlığımız yok bu sene. Ligin son 6 maçında hadi 3'lü oynuyoruz dersen, şu çorba duruma gelmiş takımda daha da elek ederler bizi.
Dün kalemi kağıdı alıp 3'lü için yarım saat deneme yaptım, işin içinden çıkamadım maalesef. Bu takım 4'lüde de bir şey oynayamıyor TD sebepli olarak, ama 3'lü için her şeyden önce uygun oyuncu grubunun olmadığını düşünüyorum.
Şu an 4'lüdeki en büyük problem oyun kurmada bana göre. Morata'nın o role uygun olmadığı da net bir şekilde belli oldu. Oraya Mertens'i koyup, iyi oynaması için dua etmekten başka çaremiz kalmadı. Ligin kalanında ilk tahtaya yazacağım isim Mertens olur. Ne kadar kötü de oynasa çıkartmam. Kötü oynuyor çıkartın şunu diye sövülüp 2 tane al-ver ile maçı çözdüğü bir ton maç oldu bu yıl. Sana çilingir adam lazım, o rolde 3 tane oyuncu bizi taşımıştı ilk yarıda. Yunus sakatlandı, Sara sakatlıktan beri inanılmaz kötü, Mertens bir anda kesildi. Şu düşüş anormal değil zaten. Yerlerine kimseyi de koyamıyorsun. Nasıl iyi oynayacaksın ki, bizim 11'deki kalan adamlar sabaha kadar topla oynasalar yine hiçbir şey yapamazlar. @Suat Kara

3lüye dönmek daha mantıklı duruyor takım savunması her türlü arızalı bari morata osimhen mertens beraber oynar üstüne franky 3lü sisteme daha uygun maçı kazanmak fbnin psikolojik olarak çökmesi için iyi olur tabi bizim de tekrar canlanmamız için de elzem

Çok kötü zamana geldi maç, üstüne kimse de heyecan da kalmadı. Bu ayarlamanın bilerek yapıldığına eminim. Amaç bizi tamamen psikolojik olarak çökertmek. Bizim tarafta daha az umursamıyor bu maç. Muhtemelen de kaybedeceğiz. Buradan dönüş çok zor olacak. Aslında bilinmeyen bir durum da değildi. Devre arası transferler hep bu zorlu fikstür düşünülerek istendi ama hep karavana attık. Üstüne takım hem fizik hem taktik anlamda çok geri gitti. Bugün bir galibiyet her şeyi değiştirir ama hiç umudum kalmadı maalesef. 9 kişiye gol atamayan Bjk'ye karşı beraberliği koruyamayıp kaybeden takımdan ve hocasından hiç bi halt umulmaz.

Muslera
Kaan-davinson-apo-eren
Torreira-lemina
Barış-mertens-yunus
Osimhen

Sezon bitti hala 3lü mü 4lü mü muhabbeti var. Bu da Okan’ın sürekli birilerini gönderip yenilerini getirmesi ve saçma transfer politikasından kaynaklı. Morata’yı aldık mecburen oynatacağız zihniyetiyle puan kaybediyoruz, kaybetmeye devam edeceğiz.

Sara’nın bir katkısı yok. O yüzden sert maçlarda Lemina’yı koyarım. Mertens seni şampiyon yapacak isim. Morata mümkünse sezon sonuna kadar kulübede kalsın. Frankowski maalesef Kaan’dan da beter. Kaan’ı hiç sevmem ama sezon sonuna kadar idare eder. Frankowski yanındaki adama pas vermekten aciz. Şöyle bir 11 ile sezon sonuna kadar en az puan kaybıyla gidip şampiyon olup Okan’a tekmeyi vurmak lazım.

Muslera
xxx-davinson-apo-eren
Torreira-lemina
Barış-mertens-yunus
Osimhen

Sezon bitti hala 3lü mü 4lü mü muhabbeti var. Bu da Okan’ın sürekli birilerini gönderip yenilerini getirmesi ve saçma transfer politikasından kaynaklı. Morata’yı aldık mecburen oynatacağız zihniyetiyle puan kaybediyoruz, kaybetmeye devam edeceğiz.

Sara’nın bir katkısı yok. O yüzden sert maçlarda Lemina’yı koyarım. Mertens seni şampiyon yapacak isim. Morata mümkünse sezon sonuna kadar kulübede kalsın. Frankowski maalesef Kaan’dan da beter. Kaan’ı hiç sevmem ama sezon sonuna kadar idare eder. Frankowski yanındaki adama pas vermekten aciz. Şöyle bir 11 ile sezon sonuna kadar en az puan kaybıyla gidip şampiyon olup Okan’a tekmeyi vurmak lazım.
Mertens'i çok hor kullandı. Mertens futboldan emekli oldu artık beklentiye girmeyin. Yerine 10 numara alın diye taraftar kendini boşuna paralamadı. 10 numaran yoksa, morata aldıysan, kanat rotasyonun kötüyse 3 lü oynamak zorundasın

Mertens'i çok hor kullandı. Mertens futboldan emekli oldu artık beklentiye girmeyin. Yerine 10 numara alın diye taraftar kendini boşuna paralamadı. 10 numaran yoksa, morata aldıysan, kanat rotasyonun kötüyse 3 lü oynamak zorundasın
Mertens’in ilk 11 başlığı son 7 maç istatiktiklerini paylaşıyorum: 6 asist 1 gol

Sonrasinda kesik yemiş ve birden taraftarda Mertens emekli oldu bundan artık bir halt olmaz fikri hakim olmuş. Ondan sonra adam ilk 11 başlamamış ve biz Mertens’e bok atıyoruz. Bu adam 37 yaşında ve kimsenin yapamadığı ön alan baskısını yapıyor koca bir sezondur. Şuan koy 11’e en az Sara kadar koşar.

3lü oynayacaksa da bu çift santrafor ile değil yine Mertensle olmalı. Bu takımın beyne ihtiyacı var. Zaten bir şekilde gol atarız. 2. Bir santrafora ihtiyacımız yok.

Mertens’in ilk 11 başlığı son 7 maç istatiktiklerini paylaşıyorum: 6 asist 1 gol

Sonrasinda kesik yemiş ve birden taraftarda Mertens emekli oldu bundan artık bir halt olmaz fikri hakim olmuş. Ondan sonra adam ilk 11 başlamamış ve biz Mertens’e bok atıyoruz.

3lü oynayacaksa da bu çift santrafor ile değil yine Mertensle olmalı. Bu takımın beyne ihtiyacı var. Zaten bir şekilde gol atarız. 2. Bir santrafora ihtiyacımız yok.
Renkdaş biz çok çabuk unutuyoruz bir kaç hafta veya ay öncesini. Mertens kesik yemeden önce haftalarca rezalet oynadı, koşacak hali yoktu. Mertens'i hor kullanıp bitirdi hoca, zaten emeklilik kıvamına gelmişti bıraktı artık futbolu bir anda doğal olarak.

Renkdaş biz çok çabuk unutuyoruz bir kaç hafta veya ay öncesini. Mertens kesik yemeden önce haftalarca rezalet oynadı, koşacak hali yoktu. Mertens'i hor kullanıp bitirdi hoca, zaten emeklilik kıvamına gelmişti bıraktı artık futbolu bir anda doğal olarak.
Valla elimizdeki malzeme bu. Gerekirse daha idareli kullanacak. Ama bu iş Morata ile olmayacak belli oldu. Haklısın adamı ziraatte bile oynattı. Hor kullandı. Ben yine de Mertens’e son bir şans verilmesi taraftarıyım. Keşke elimizde daha iyisi olsa.

Mertens'in kesik yemeden önceki düşüşünün 1 numaralı sorumlusu yine Okan'dı.

Adamın pestilini çıkardı 2,5 senedir her maç her maç ilk 11 oynatarak. Geçen seneden beri diyorum bu adamı daha akıllı daha tasarruflu kullansak bambaşka olurdu bu sezon diye.

Ama Okan bu sezon neyi doğru yapıyor ki bunu doğru yapmasını bekliyoruz. Şuursuz herif.

Valla elimizdeki malzeme bu. Gerekirse daha idareli kullanacak. Ama bu iş Morata ile olmayacak belli oldu. Haklısın adamı ziraatte bile oynattı. Hor kullandı. Ben yine de Mertens’e son bir şans verilmesi taraftarıyım. Keşke elimizde daha iyisi olsa.
Şimdiye kadar dediğini denemeliydi bence de sezon başı düzenine dönerek ama o plana cevap vereceğini düşünmüyorum mertens'in artık. 3-5-2 türevleriyle hücum gücümüzü yukarı çekip arkayı sanchez-lemina-apo ile süpürmek daha mantıklı geliyor bana.

IMG_5496.webp

Takım çok formsuz en azından fizik kalitesi yüksek oyuncular oynasın sert oynansın pas oyunu oynamıyoruz bu saatten sonrada oynayamayızda en azından sert bi takım olsak daha iyi olur gibime geliyor

Mertens'in kesik yemeden önceki düşüşünün 1 numaralı sorumlusu yine Okan'dı.

Adamın pestilini çıkardı 2,5 senedir her maç her maç ilk 11 oynatarak. Geçen seneden beri diyorum bu adamı daha akıllı daha tasarruflu kullansak bambaşka olurdu bu sezon diye.

Ama Okan bu sezon neyi doğru yapıyor ki bunu doğru yapmasını bekliyoruz. Şuursuz herif.
Bolu deplasmanında ayakkabı ısıtıyordu adam yav, o maçta bari oynatma. Ama yok, yamyam patronlar gibi para veriyorsak canını çıkarana kadar kullanacağız kafasında adamı tüketti deha hocamız.

Geri
Üst Alt