⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Muslera
Frankowski Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Barış Sara Sallai
Osimhen

Günay-Kaan-Cuesta-Berkan-Kerem-Yusuf-Yunus-Ahmed-Mertens-Morata

Fizik olarak diri oyuncularla girmemiz gerekiyor.
2.yarida tecrübe olarak Kerem, Mertens ve Morata'yi kullaniriz.
Yunus'un yedekten girmesi daha mantikli olabilir.​

Burada görülen kırmızı kart vs lige de yansıyor mu?

Yoksa yenilirsek bir kaç Fenerliyi yere sersin bizim milyonluk eşşekler en azından.
Yansıyor. Kırmızı cezası(yani futbol disiplin cezası) statü farketmeden yansır sarı kart cezaları yansımaz sadece.
Kırmzılar lig ve kupa ayrımı olmuyor. Ligde yaptıysan kupada da cezalı olursun, kupada çektiysen de aynısı olur.

Sadece fenere özel götten uydurma cezalar mevcut. Örneğin maçı terkeden kulüp ceza alması gerkir burada puan sistemi olmayacağı için men cezası olur. Fenere yansımaz ama. Kupada olmaması gereken bir takımla maç yapacağız şerefsizlik diz boyu.

Normalde derbilerde günler öncesinden heyecanlanmaya baslardim ama mac yarin olmasina ragmen gram heyecan yok.

2025 yilinda bir tane iyi oynadigimiz mac bile yok. Takim rezil durumda, yarinki mactan nasil cikacagiz bilmiyorum.

Okan denen vasifsiz her seyi berbat etti yönetimle birlikte.

Normalde derbilerde günler öncesinden heyecanlanmaya baslardim ama mac yarin olmasina ragmen gram heyecan yok.

2025 yilinda bir tane iyi oynadigimiz mac bile yok. Takim rezil durumda, yarinki mactan nasil cikacagiz bilmiyorum.

Okan denen vasifsiz her seyi berbat etti yönetimle birlikte.
Futboldan soğuttu beni bu çorbacı herif

Yansıyor. Kırmızı cezası(yani futbol disiplin cezası) statü farketmeden yansır sarı kart cezaları yansımaz sadece.
Kırmzılar lig ve kupa ayrımı olmuyor. Ligde yaptıysan kupada da cezalı olursun, kupada çektiysen de aynısı olur.

Sadece fenere özel götten uydurma cezalar mevcut. Örneğin maçı terkeden kulüp ceza alması gerkir burada puan sistemi olmayacağı için men cezası olur. Fenere yansımaz ama. Kupada olmaması gereken bir takımla maç yapacağız şerefsizlik diz boyu.
Yansımıyor. 4 maçtan az cezalarda hangi turnuva veya ligdeysen o müsabakalarda çekiyon cezayı.

Mertens oyjasın abi! Bjk macinda da oynamaliydı! 89 dakikada sahada yürüse bile 1 gol 1 asist sıkıştırır araya!

Ghezzalı açıkla o halde. O nasıl oldu. Kırmızı kart gördü kupada çekti.
Hatta biri daha aynısı oldu.
Küfür ettiği için tedbirli sevk ettiler diye ceza açıklanması kupaya yetişmedi. Tebdirli sevkte de maçlarda oynayamıyon. Sonra da küfre 1 maç ceza verip zaten kupada çekti ayağı yaptılar. Normalde kulvarlar ayrı. 4 maç ve üstünü yiyince kulvarları birleştiriyorlar

Küfür ettiği için tedbirli sevk ettiler diye ceza açıklanması kupaya yetişmedi. Tebdirli sevkte de maçlarda oynayamıyon. Sonra da küfre 1 maç ceza verip zaten kupada çekti ayağı yaptılar. Normalde kulvarlar ayrı. 4 maç ve üstünü yiyince kulvarları birleştiriyorlar
Geçen benzer muhabbet yine bir oyuncuda oldu ve kupa maçına çekti cezasını onu bulacam dur.

@mertens ilk 11e donsun beklentisi ,
elbette , klasi ve diger derinliikli skalasina laf edilemez - ancak ; ^mevcut haliyle 11 cikmasi ,bizim oynadigimiz oyunu da etkiliyor malesef . son bjk macinda oyuna girdigi 70 ve sonrasi + dakikalar da sahada iyi bir goruntu sergilemedi . bundan sonrasi kalan maclar baglaminda da alacagi sure ozelinde (mevcut son gorunumu) farkli bir sey gorecegimizi dusunmuyorum sahsen . olur da etki ederse, varsin ben yanilmis olayim .

genel 11 de ,
frank'in oynamasindan yana degilim . ister 3lu ister 4lu . kendisini kritik anlamda toplu topsuz *savruk buluyorum .
kaan sezon basi form ve fizik kon'a donse, ilk tercihim ya kendisi olur, ya da 3lude devsirme sallai olur .

tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Geçen benzer muhabbet yine bir oyuncuda oldu ve kupa maçına çekti cezasını onu bulacam dur.
Değiştiler geçen sezon ahbap. Anca dediğim tebdirli olayından dolayı değişiyor. Onu da normalde yapmamaları lazımdı. Bize oynasın diye özel ayarladı hacıosmanoğlu

Neyse oynasın o zaman samsun maçında oynamasa da olur bana kalsa kalan maçlarda oynamamalı zaten samsun maçında emre içinden geçer bunun iyi olmuş :asd:

Değiştiler geçen sezon ahbap. Anca dediğim tebdirli olayından dolayı değişiyor. Onu da normalde yapmamaları lazımdı. Bize oynasın diye özel ayarladı hacıosmanoğlu
Direk kırmızı kart olunca kupada oynamıyormuş diyorlar. Sinan yılmaz, kerem övet'in programında söylediler

Direk kırmızı kart olunca kupada oynamıyormuş diyorlar. Sinan yılmaz, kerem övet'in programında söylediler
Direkt kırmızı olunca kupada oynamaz diye bir şey yok

Franky pfdkya tedbirli sevk edilirse ve pfdk kararları da fb maçına yetişmezse oynamaz ama son adamı indiren adam da tedbirli sevk edilmez. Küfür etmesi veya sert faul yapması lazım.

çok değişik bir sinir harbi geçireceğim bu maçta muhtemelen.

umarım tersi olur ama bizi saçmasapan bir sürece sokacak bir maç olacak gibime gelmekte.

Direkt kırmızı olunca kupada oynamaz diye bir şey yok

Franky pfdkya tedbirli sevk edilirse ve pfdk kararları da fb maçına yetişmezse oynamaz ama son adamı indiren adam da tedbirli sevk edilmez. Küfür etmesi veya sert faul yapması lazım.
Bilmiyorum da tff maddelerine bakmışlar, çift sarı olunca kupaya yansımıyor direk kırmızı olunca yansıyor diye yazıyormuş kurallarda. Yanlış yorumlamış olabilirler tabi

Geri
Üst Alt