⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Yenmemezin imkani yok zatende sacma sapan bir skorla yenilmesek bari diyorum ben sadece.
bjk maçında çaresiz plansız ofans olup - sürekli geride koridor bırakan oyunumuz ile çıkarsak fener 3 tane iteler farklı farklı isimlerle. bir o kadar da kaçırır.

adamların oyuncu grubunun kapasitesinden bağımsız sahada iyi kötü bir dizilimleri - boş topa kim gider , kim X koşusunu yapar gibi şeylere karşılık veren bir haldeler.

bizim alakamız yok şu an - bu kadroyla sezon boyu düşüşte olarak hala lider olmamız mucize.

bjk maçında çaresiz plansız ofans olup - sürekli geride koridor bırakan oyunumuz ile çıkarsak fener 3 tane iteler farklı farklı isimlerle. bir o kadar da kaçırır.

adamların oyuncu grubunun kapasitesinden bağımsız sahada iyi kötü bir dizilimleri - boş topa kim gider , kim X koşusunu yapar gibi şeylere karşılık veren bir haldeler.

bizim alakamız yok şu an - bu kadroyla sezon boyu düşüşte olarak hala lider olmamız mucize.
Zemin aşirı musait 6-0 gibi fener bir tane daha skandal bir sonuç alıp yıllar boyu onu söyleyebilir bilmiyorum valla çok umurumda da diyemem zaten açıkcası

Bilmiyorum da tff maddelerine bakmışlar, çift sarı olunca kupaya yansımıyor direk kırmızı olunca yansıyor diye yazıyormuş kurallarda. Yanlış yorumlamış olabilirler tabi
Yaw öyle olsa süper kupada son adamı indiren Nelson cezasını ligde çekerdi. Taa aynı statüdeki türkiye kupasındaki başak maçında çekti cezayı.

B. Münih maçlarını bile izlemek istedim, bir umut vardı, ki çok güzel oyunlar gördük.
Bu maç için ilk defa SKIP hakkımı kullanmak istiyorum.

Hemen 3 Nisan sabahı olsun sonuca bakalım vallahi.

Tesadüfi bi gol atıp rakip 9 kişi kalmazsa kazanma şansımız 0.

Biz niye rakibin kotu oldugu zamanlar fark yiyoruz. Kasimda havku atan bjk, ilk 5'e gireyemeyen fbden 6. Yarinda biz alsak soyle bir skor. Nolur yani

Biz niye rakibin kotu oldugu zamanlar fark yiyoruz. Kasimda havku atan bjk, ilk 5'e gireyemeyen fbden 6. Yarinda biz alsak soyle bir skor. Nolur yani
Bu takım 3 pas yapamiyor. ne farkı. Ligde kazandığimiz maclarin yüzde 85 i tek fark. Boşuna değil tek farklı skorlar.

Adam bize futbolu unutturdu

yönetim eğer kafayı kullanırsa çok güzel bir turnusol maçı

kaybettiğimiz takdirde süt kupasından elenmek hanemize çok fazla eksi yazmaz, işin büyük yanı artık bu hocayla olmayacağını öngörüp acilen hoca değişikliği yapılması gerektiğini anlayabilmemiz ve ligi kurtarmamız için çok büyük bir şans

yönetim eğer kafayı kullanırsa çok güzel bir turnusol maçı

kaybettiğimiz takdirde süt kupasından elenmek hanemize çok fazla eksi yazmaz, işin büyük yanı artık bu hocayla olmayacağını öngörüp acilen hoca değişikliği yapılması gerektiğini anlayabilmemiz ve ligi kurtarmamız için çok büyük bir şans
Turnusol da ne demek modum

Geri
Üst Alt