⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Ne istek ne heyecan biraktilar yaw. Isteksiz konsantre olmayan topcular, kadro tercihi oyuncu degisikligi ve taktigi rezalet bir td, korkak ve is bilmez bir yönetim. Bu sizin eseriniz

Yunus bjk maçında ayakta duramıyodu asla oynamamalı bu maçta
yunusu sakat sakat oynatmakta ki amaç nedir? Alınan risk bize ne sağlıyor? Sakat oynayan Yunus ligin ilk yarısındaki haliyle en ufak alakası yok. Boşu boşuna bir oyuncu eksik oynuyoruz ve daha kötü sakatlık ihtimalini artırıyoruz. Okan Buruk acilen kovulmalı.

Muslera
Frank Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Barış Mertens Yunus
Osi

Kazanmak maleseki çok uzak bir ihtimal. Bunda emeği geçen herkese tşk. Umarım mort oluruz forumca ama yarın akşam bu saatlerde ne okan kalır ne yönetim ne de futbolcular. Hayırlısı.

Bugün günlerden Galatasaray.

Galatasaray adının olduğu yerde umut her zaman vardır. Bu akşamki maçtan umutluyuz.

Göründüğünden daha önemli bir maç
Yenen rüzgarı arkasına alır ve psikolojik üstünlüğü ele geçirerek şampiyonluğu sırtlar
Kesinlikle öyle ya da böyle yenerek rakibi demoralize olmuş ve stresli şekilde ts maçına itmeliyiz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göründüğünden daha önemli bir maç
Yenen rüzgarı arkasına alır ve psikolojik üstünlüğü ele geçirerek şampiyonluğu sırtlar
Kesinlikle öyle ya da böyle yenerek rakibi demoralize olmuş ve stresli şekilde ts maçına itmeliyiz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maçı kazanmamız imkansız gibi bir şey yav. Ligin kalanında görev alması için başımızda ligdeki herhangi bir yerli TD olsa yemin ederim yüzde 80 filan şampiyon olurduk, bu maçı da öyle ya da böyle alırdık. GS tarihinin en kötü TD'si var şu anda. Kendisi bile inanmıyordur kazanacağına. Yarın röportaj öncesi ve sonrası elenince hangi bahaneleri söylesem diye düşünerek geçirmiştir haftayı.

Skor tahmini zor ama kötü bir futbolla elenecegimizi düsünüyorum.

Geri
Üst Alt