⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

sadece skor takip edicem.

Bu maçı kazanma olasılığımız 3 ana faktöre bağlı. Bu faktörler ve olasılıkları aşağıdaki gibidir:
1. fbnin 9 kişi kalması ; % 0.1
2. Bizim tesadüfi bir gol atmamız ; %10
3. fbnin tesadüfi bir gol atmaması; % 10

Kazanma ihimalimiz= %0.1 × %10×%10= 100binde 1.

Kâğıt üstünde hocamız var ama hocasız çıksak daha yüksek bir şansımız olurdu bu maç. Hiçbir beklentiye girmeden rahat bir maç izleyeceğim. Elindeki kadroyu heder edip çorbaya çeviren bir adamla, takımına sahip çıkamayan aciz bir yönetim ile ne beklentim olacak ki zaten. İçimizdeki tüm futbol şevkini sıfırladılar sağolsunlar. En çok da neye üzüleceğim biliyor musunuz şu dandik mourinho ve yapı mimarları koç ve acun sevinecek ona yanacağım sadece. Allah sizi bildiği yapsın ne diyim

At topu apoya oda uzun oynasın taktiği ile çıkarız. Hasbel kader gol atarsak bi şeyler olur yoksa pozisyon bile bulamıyabiliriz.

derbi maci var 3 saattir 3 kisi yazmis...... okan sana olan kinim cok fazla

Bir yanım Fenere çak diyor, bir yanım dicktiret kupayı önemli olan lig diyor. Hayırlısı ne ise o olsun. Okanın aynı anda 2 kulvarı götürebileceğine inanmıyorum.

kanatlar verimsizken niye 3 lüye dönülmüyor anlamıyorum. cesur dediğimiz hoca baya baya korkak oynatır oldu. koy frankı sağ kanat bek'e, solda da barıs veya erenle oyna. bjk macında leminadan sonra buna döndü sandım meğer ne oynattığını, kendi de bilmiyormus.

5 yediğimiz bjk macından sonra nellson arkadaslarına taktiği doğru söyleyememis dedi attı onun üzerine, bu maç kağıt gönderdin kimin nerde oynadğı gene belli değildi. hoca resmen sıvama döneminde. geçmiş 2 senedeki okan bu değilmiş gibi sanki. bu maçta da bulur sacma sapan yapacak işler.

dolaylı yoldan ligi de etkileyecek bir maç bu. kazanan biz daha iyiyiz diyebilir bu mactan sonra. zaten sallantıdayız bu maçı da kaybetmemiz lige mâl olabilir bizim için. o yüzden iyi oyun ve skor şart.

Normal süre muhtemelen 0-0 veya 1-1 bitecek 120 dakika boyunca milyonlarca insana kör dövüşü izletecekler

Penaltılarda da artık kim şanslı olursa. Böyle bir maç bekliyorum

Sara ve Baris'in performanslari bizim kaderimizi belirleyecektir.

Kulüp başkanından hocasına futbolcusuna hatta taraftar grubuna kadar ölmüş gibi. 13. Olduğumuzda bile bu kadar rezil bi dönem hatırlamıyorum. Her maç kötü günler bitecek diye maçları izlerdim. Ama şimdi daha hangi rezillikler olacak nasıl sinir krizleri geçireceğim diye bekliyorum. İnsanı deli ettiler.

Siyasi gündemin dağılması için acilen futbol konuşulması gerekiyor. Ya bize ya da onlara çok fecii hakem hataları yapılacağını, olaylar çıkacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt