Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.919
- 29.266
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim için etkilemez yav. Net olarak feneri yormamız ve maçı uzatmaya götürmemiz lazım. Hafta sonu zorlu maçı olan bunlar.dolaylı yoldan ligi de etkileyecek bir maç bu. kazanan biz daha iyiyiz diyebilir bu mactan sonra. zaten sallantıdayız bu maçı da kaybetmemiz lige mâl olabilir bizim için. o yüzden iyi oyun ve skor şart.
Niye buna bu kadar taktık ki. Güvenlik önlemlerini bizimkiler bile istemiş olabilir, 1 hafta hükmen mağlubiyete gelecekler diye kafa ütülendi.Güvenlik önlemleri alinacakmi? 10 bin polis olacakmi?? Yönetim nerede agaa nereedeeee ummakla olmuyor bu isler isteyeceksin getireceksiniz diyeceksin. Sizin gibi yönetiimin allah belasini versin
Sen kötü oynamaya devam edersen, Bjk ve Feneri de kazansan yine olmazTuru geçen lig için üstünlüğü alacak
etkiler ya şu an biz fb den daha kötüyüz oyun olarak. onlar da sallantıda ama. bu maçı kim kazanırsa kendine güveni o kadar artar. lige de bu sebeple etkiler. biz cesur oynamıyoruz haftalardır. bu maçta çıkacak saçma bi skor ve tur da giderse işimiz zor, imkansıza doğru gider. bizim herhangi bi avantajı değerlendirebileceğimizi sanmıyorum. şampiyon olacaksak fb nin avelliğinden olacağız gene. kolay kolay konusmam böyle ama ışık hiç yok takımda.Bizim için etkilemez yav. Net olarak feneri yormamız ve maçı uzatmaya götürmemiz lazım. Hafta sonu zorlu maçı olan bunlar.
Tur atlamaları iyi bile olur sonraki turda yine hafta içi zorlu bir maç olacak.
Yapılacaklar. Feneri yor 120 dakika maç süresi olsun, trabzon hafta sonu yorgun haldeki fenerle karşılaşsın. Bir sonraki turda da muhtemelen beşiktaşla eşleşip sonraki lig maçında da puan kaybetsinler.
Sistem bu olmalı bu saatte sonra kolay maçlar yok kim daha çok yorulup zarar görecekse o olmalı.
Takım olarak da taraftarı da sahadakileri de tahrik etmemiz gerekiyor.
Sende haklisin. Ins. Öyle olur ama bizde tahrik edecek adam yok.Niye buna bu kadar taktık ki. Güvenlik önlemlerini bizimkiler bile istemiş olabilir, 1 hafta hükmen mağlubiyete gelecekler diye kafa ütülendi.
Güvenliğin olmaması daha da iyi. Tribünleri tahrik etsinler bunların sahaya girme olasılığı daha fazla.
Direkt kurdukları silahla vuracak geçeceksin.
Var yav. Bunlar ırkçı şerefsizler, Davinson, Lemina, Osimhen sevinsin yeter.Sende haklisin. Ins. Öyle olur ama bizde tahrik edecek adam yok.
Bu turu gecen konya ile oynayacakBizim için etkilemez yav. Net olarak feneri yormamız ve maçı uzatmaya götürmemiz lazım. Hafta sonu zorlu maçı olan bunlar.
Tur atlamaları iyi bile olur sonraki turda yine hafta içi zorlu bir maç olacak.
Yapılacaklar. Feneri yor 120 dakika maç süresi olsun, trabzon hafta sonu yorgun haldeki fenerle karşılaşsın. Bir sonraki turda da muhtemelen beşiktaşla eşleşip sonraki lig maçında da puan kaybetsinler.
Sistem bu olmalı bu saatte sonra kolay maçlar yok kim daha çok yorulup zarar görecekse o olmalı.
Takım olarak da taraftarı da sahadakileri de tahrik etmemiz gerekiyor.
Bizi şöyle etkilemez. En azından bir silkelenip kendimize gelmemiz için bir baskı oluşturacaktır. Kazanırsak baştakinin ben biliyorum tavrı daha da artacak hatasını görmezden gelmeye devam eder. Beşiktaş maçı sonrası maçı bala yenildik olayına getiren herif kendileri.etkiler ya şu an biz fb den daha kötüyüz oyun olarak. onlar da sallantıda ama. bu maçı kim kazanırsa kendine güveni o kadar artar. lige de bu sebeple etkiler. biz cesur oynamıyoruz haftalardır. bu maçta çıkacak saçma bi skor ve tur da giderse işimiz zor, imkansıza doğru gider. bizim herhangi bi avantajı değerlendirebileceğimizi sanmıyorum. şampiyon olacaksak fb nin avelliğinden olacağız gene. kolay kolay konusmam böyle ama ışık hiç yok takımda.