⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Bizi şöyle etkilemez. En azından bir silkelenip kendimize gelmemiz için bir baskı oluşturacaktır. Kazanırsak baştakinin ben biliyorum tavrı daha da artacak hatasını görmezden gelmeye devam eder. Beşiktaş maçı sonrası maçı bala yenildik olayına getiren herif kendileri.

En sağlam senaryo glaskov maçı ve sonraki fenerin yaşadığını tekrarlatmak olur.

Ne olursa olsun bu maç uzamalı yeneceksek öyle yenmeliyiz, yenileceksek de o şekilde.
Biz kazanırsak sonraki tur Bodrum sonrası Eyüp öncesine geliyor.
Fener kazanırsa Kayseri sonrası Antep deplasmanı öncesine denk geliyor.
Bunlar da önemli.
Antreman maçı yapabilirler bizle

Antreman maçı yapabilirler bizle
Yok ya, ne antrenmanı korkak herifin teki var ellerinde. Geriye yaslanacak kontra kovalayacak.
Fenerin de bir bok oyandığı yok, maçı satan bodruma karşı bile futbol oynayamadılar.

Başımızdaki ucube kadro çıkarmadığı sürece maç ortada biter.

Okan aklını başına alıp frankowski oynayabiliyorsa onu ileride oynatmalı. Dripling özellikleri yüksek oyuncular oynamalı.
Yürümeye mecali olmayan sara, yunus gibilerin maçta işi yok. Sonradan girip oynayabilirler.

Yok ya, ne antrenmanı korkak herifin teki var ellerinde. Geriye yaslanacak kontra kovalayacak.
Fenerin de bir bok oyandığı yok, maçı satan bodruma karşı bile futbol oynayamadılar.

Başımızdaki ucube kadro çıkarmadığı sürece maç ortada biter.

Okan aklını başına alıp frankowski oynayabiliyorsa onu ileride oynatmalı. Dripling özellikleri yüksek oyuncular oynamalı.
Yürümeye mecali olmayan sara, yunus gibilerin maçta işi yok. Sonradan girip oynayabilirler.
Tamda o yüzden o dediklerin oynar. Adam top oynayalım istemiyor zaten. Yunus fiziken iyi olmasın farketmez Okan için. Sara müthiş paslar atardı adamı mala baglatti

sara-torerria-lemina jk maçına da böyle çıksaydın ya hocam belki daha iyi savunma yapardık

Yönetim, teknik heyet ve oyuncular öyle bir enerjiyi emdiler ki Fener maçı mı var İskenderun maçı mı var belirsiz. İstek, arzu ve heyecan hiç bir şey yok. Ruhsuz ve gamsızlar ordusu bakalım tüy mi dikecek yoksa mucizeyi mi gerçekleştirecek.

Tarihteki en gereksiz fb maçını bize izletecek olan hoca ve yönetime teşekkürler.

yine 0 gol 0 pozisyonlu bir maç olması şaşırtmaz ama bence ağlakinho bu maç daha riskli oynayacaktır O.B geçiş oyunu oynatmayı başarabilirse rahat pozisyon buluruz

Aşırı negatif bir hava var. Buradan galip çıkmamız imkansız gibi. Kimsenin hislerinde yanıldığını da düşünmüyorum.

FB kendi beceriksizliğiyle elenebilir ancak. Bizim turu geçmemiz lüks olur.

Okan rahat rahat kaanini keltosunu oynatsin.

Abi berkan vs gibi dinamik adamları sokmaya korkar olan bir herif oldu başımıza. Orta sahada yürüyen yunus mu diri press yapan berkan mı? Yada jelert mi?

Futbol bilgisi yüksek dedik adama yokmuş gibi davranıyor. Hiç bir şey yapamazsan bazı dinamik adamları koyarsın sadece koşturup ma kitlersin.

İcardiyi kesip, torreira-berkan ikilisiyle maça çıkan adamdan nerelere geldik inanılır gibi değil ya.

Biz Galatasarayız en kötü çıkar kötü oynar kaybederiz
Kıçımıza tonla Kulübü yaslayıp algı yapıp bütün pisliklerle kupa alacağıma oturur takımını izlerim
Bodrum Rize Kasımpaşa başakşehir-sivas Alanya kimi Sayarsan Say
Sezon sonu da muhasebemizi yaparız
Gün destek günü birlik olma günü
Acur kç gibi tamamen sezonu bu noktaya taşıyabilen vatandaşlar bugün varlar Yarın yoklar
Biz taraftar olarak kulübün her zaman yanındayız
Gün destek günü Allah yardımcımız olsun

Bizi şöyle etkilemez. En azından bir silkelenip kendimize gelmemiz için bir baskı oluşturacaktır. Kazanırsak baştakinin ben biliyorum tavrı daha da artacak hatasını görmezden gelmeye devam eder. Beşiktaş maçı sonrası maçı bala yenildik olayına getiren herif kendileri.

En sağlam senaryo glaskov maçı ve sonraki fenerin yaşadığını tekrarlatmak olur.

Ne olursa olsun bu maç uzamalı yeneceksek öyle yenmeliyiz, yenileceksek de o şekilde.
Biz kazanırsak sonraki tur Bodrum sonrası Eyüp öncesine geliyor.
Fener kazanırsa Kayseri sonrası Antep deplasmanı öncesine denk geliyor.
Bunlar da önemli.
ben öyle ders çıkarıp daha konsantre devam edeceğini sanmıyorum. götü başı dağıttık şu zamanlarda. o dediğin adamı sene bası kaybetmisiz biz. bayern e hücum oynatan adamdan eser yok. 3 lüye göre transfer yapıp 4 lü oynatmasından anlayabilirsin bunu. o yüzden bu adam transfer zamanları da dağıldığı gibi mevcut durumda da darmadağındır. düzelmesi için skorların gelmesi lazım. üstelik bi fb macıysa bu sakızına da olsa kazanmalıyız.

Frankovskiyi keseceği konuşuluyor.

Abi hafta sonu maç yok haftaya da bu adma cezalı zaten bu maç at ileri oynasın anasını satayım.
Gerekiyorsa barışı koy geriye.

----------------Osimhen
-----------------Mertens
Barış------Sara---Torreira---Berkan/Jelert----Frankowski
-----Abdül-Sanchez-Lermina/Kaan

----------------Osimhen
-----------------Mertens
Barış------Sara---Torreira-----frankowski
---------------Lemina/Kaan----------------
----------Abdül-Sanchez-Kaan/Lemina

Şu kurgu frankowskiyi de defansif olarak rahatlatır, dikine hızlı bir şekilde daha da iyi oyun kurarsın. Bir dene yani başka hangi maçta bu adamı ileride deneyeceksin.

Hepsi olur ister dinamik oyuncuları koy dikine git, ister lemina ile defansif kilitleme yap.

Korkaklığın alemi yok ya. Sahada dinamik ve güçlü adam sayısı artmalı.

Abi adam gitti defans oyuncularını orta sahaya koyup maçı orta sahada kilitledi, hakanı falan stopere koydu oradan oyun kurdurdu. Kanat bekler ile de defans arkasına sarktı.

Dene lan daha neyden korkuyorsun. İlla torreira saldır sen olmazsan demirbay saldıracak mantığı mı işlenecek.
Kadroya yazık ediyoruz. Hiç bir şey yapmasan bile skoru aldığında maçı kilitleyecek bir kurguya sokabileceğin adamlar var elinde.

Geri
Üst Alt