⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Osimhen yoksa bizim tek oyun planımız da suya düşer.

Yoksa Okan yeni bir dahiyane plan yapıp uzun topları Morata'ya doğru mı attıracak.

Paramparça edelim. Morinyonun etinden et , gözzzünden parça koparalım.

demek isterdim ama Okaaaaağn hocam yine yapar yapacağını :asd:

sinir olmamak adına izlemeyeyim diyorum zaten boykot kanalında maç , ama nasıl bir GALATASARAYLILIK yüklendiyse bugün sabahtan beri maç ola beri gele , osimen baba morinyo ile acunun eline vereee (topu tabiki) diye geziniyorum.

Osimhen in 11 de olmama ihtimali var mı yav atmıslardır kafadan zaten yenilecez de sapkadan tavsan çikartirda 1 gol falan atabilir belki yine kral

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Melih Sönmez" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Osi de, köşene çekil

Kaybedersek konusmaya baslarsin

Kardeşim benim üzülen yine sen ben olcaz farkında değilmisiniz bazı şeylerin elimizden kayıp gidicek bak sonra çok ağlarız hep beraber

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
İzlemeyeceğim diyenler beni yemesin. Okan hocaya kizsakta takıma bağlıyız. Hikaye yazmayın beyler. Takım ve hoca umut vermese de kadiköyden korkacak değiliz.

Ya madem bu adamın ağrıları vardı hafif sakattı bjk deplasmanında neden başlattın adamı okan efendi bugün son maçın son yarın sabah Galatasarayın hocası değilsin bu taraftar seni sepetliycek merak etme

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
11 başlattın tamam maç 1-1 olmuş çıkar o halde ahmedi koy koşsun sağa sola

Aslanla dalga geçmeye çalısmak nedir ya Allah'ın kanaryaları

Bu mactan gelecek olasi bi galibiyetten sonra twitter ekibi salincak videosunu tekrar koymalı.

IMG_3611.webp

Cinbomlunun boykotu, kadrolar aciklanana kadardir ☺️

Yunus kac mactir siciyor. Hala mi yunus ya?

Okan senden td fln olmaz. Umarim en kisa zamanda vedalasiriz

Geri
Üst Alt