⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Talisca nin ayaklarinin açıklığı ile symanski nin ayaklarinin acikligina bakin. Taliscanin arka ayagi koyu cizgiye daha yakin, yani symanzki daha önde. Üstünde symanzki nin ayaklarinin arasi cok açık. 5-10 cm degil yarim metreye yakin ofsayt

İlk 20dk çok önemli. Genellikle fb ikinci yarıların başında baskıyla başlıyor. Dişimizi sıkı tutalım galibiyetle döneriz inşallah

Biz o pozisyinlari cok aramayiz umarım. Rezillik! Penalti olmasa devre berabere bitecekti yani bu futbola. O varda anderlecth fatihine de kafa girsin

GnjQXjTWgAAaXQ0
BİR AYAĞI çizgide olan ve ayak içiyle pas veren adamla arka bacak boyu en az 1 metre olan adamın pozisyonu aynı olmasını bekliyorlar.

fb yine devreye girerken gol attı bu arada, ligde atıyolardı bi ara sinir oluyodum şimdi de bize attılar acayip sinir bozucu, 0-2 bitse tribünler de dağılacaktı yok yere gaza getirdik
45+ ve 90+ fener isleri en az 10 yildir var olan bir durum malesef. Yuzde 90.i da hileli isler zaten

Maç dönmüştür bakın yazıyorum buraya maçı barış o kazma ayaklarıyla fenere döndürmüştür.ulan boşsun yuvarla bir yere topa da kaslarınla mı vuracaksın aklın nerde senin.ölü fenere can suyu verdi

Dursun ve Hatip yüzünden o ofsayt olan golü verebiliyorlar işte.

YÖNETİM İSTİFA

Oyna oyna kacir kacir mal gibi son dakikada tartismali gok yiyerek 1-2 gir iceri.Ne hikmetse butun izdusumuydu cm’lik ofsaytti hep bizim aleyhimize oluyo. Uydurdular yine golu serefsiz evlatlari.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tottenham maçının aşırı benzeri oluyor.

Muhtemelen 2-3 kazanacağız.

Barisa cok kizmam. İlk pozisyonda evet sacma bi vurus yapti ama saranin pasinda kontrol etti vurdu kaleciyi gecti sacma sapan bi sekilde caglarin ayagindan kornere gitti.

Caglari kucaginda gezdirdi bu macta resmen. Yapmayin etmeyin

Geri
Üst Alt