Onur Mouandilmadji
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 48.078
- 30.329
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zirvede bırakmak lazım
demiroren de aynen oyle idi kupa verirken.Haciosmanoglu agliyor, cenazeye gelmis gibi surat
Sakatlanmıştı bir ara ondan yazdım renktaş böyle
Ben türk insanından tiksindim.Türk futbolundan tiksindim ya.
Şu Savic-Osimhen pozisyonu gibi pozisyonlarda, daha oyuncular koşarken bile düdüğü ağıza götürüyor hakemler.
Aman başım ağrımasın diye.
Boru gibi %100 gol pozisyonunun içine etti hakem.
Topçular zaten dilenci gibi. Her şeye faul dileniyorlar.
Ben türk insanından tiksindim.
Resmen ahlak erozyonu yaşanıyor her anlamda.
Bu nasıl bir fesatlık kıskançlık boyutudur.Trabzon neden kupa törenine katılmıyor.Ne oldu abi kimsiniz siz.Eğerki konu hakemlerse ulan şu maçta Hakem elinden geleni yaptı sizin için.Genel lig içinse yemin ederim alehine ne kadar olduyaa lehinede o kadar olmuştur.Yahu top mu oynuyorsun..Ne yaptında hakem diyorsun.Önüne gelen hakem diyor.Biz ne yapalım ulan.Algı yapıla yapıla çoğu maç hakemlere karşıda oynuyoruz.
Galatasaray 5-0 kaybettiği hatta ciddi hakem kararlarının olduğu maçta çıktı aslanlar gibi kupa törenine katıldı.İşte bü yizden en büyük bu takım.İşte ülkedeki şerefsizlerde aşağıya çekmeye çalışır ancak.
Ulan yemin ederim şöyle avrupa ligi kurulsada gitsek oraya.Nefret ettim şu düzenden.