- 28 Kasım 2008
- 16.079
- 4.875
- 2.448
Hakemde sorun çıktı dördüncü ile değiştiler, sonra dördüncü de olma diyip başka hakem getirdiler dışarıdan.2 hakemin de mi sorunu çıktı ben kaçırdım oraları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakemde sorun çıktı dördüncü ile değiştiler, sonra dördüncü de olma diyip başka hakem getirdiler dışarıdan.2 hakemin de mi sorunu çıktı ben kaçırdım oraları
İki maçlık olsaydı yahu ama yok...Barışı aratmayacak kanat topçusu 30'dan başlıyor bunu kabullenmeli herkes
Ben Franky’i istemiştim Eren’i istememiştim. İkisinde de yanıldım.Abi Frankowskiyi istemiştimde gerçekten hata yapmışım heralde
Valla diyecektim ters cevap alırım diye çekindim söylemedim. Konu açmıştım bunun hakkında bizim stadın dışı güzel diyenler vardı umarım modern bir stadın dışı nasıl olur görmüşlerdirkonya stadının dışı bile bizim staddan kat kat iyi
Jakobs kötü oyuncu degil, sakatlik problemi olmasa ve ritmini bulsa faydali olurFrankowski, Sallai ve Jacobs birbirinden kotu transferler. Ucunden de zararina kurtulmak gerek.
Hakemin ne sıkıntısı var