⚽ ZTK 24/25 Yarı Final | Konyaspor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Nisan | ATV

Full yedek çıkmak lazım konya rezil bir takım kalecisi defansı leş gibi

Baris cezalı full oynar
Osimhen Davinson kesinlikle oynamamali

Bu maci bizim lehimize yönettirip tartışma çıkartmaları daha olası.

Ilk 45 dakika
Günay
Sallai Davin Abdul Eren
Torreira Sara
Yusuf Mertens Ahmet
Morata
Özellikle Lemina'ya yüklenmemek lazım. Skora göre Osimhen ve Yunus girer

Çok iyi zamanda geldi bu maç tam ritm bulmuş iken hem ritmin artması hem de geri plana düşmüş oyuncuların şans bulması açısından çok kıymetli.
Lig için telefisi olmayan Davinson ile Osimhen'in kesin olarak oynamaması gerektiğini düşünüyorum hatta Eyüp maçında BAY olmayacağı için bu maçta Yunus'u bile riske etmem çünkü elde kanat yok.

Günay
Sallai-Cuesta-Apo-Eren
Toreira-Sara
Fran-Mertens-Kutucu
Morata

Günay
Jakobs-Metehan-Apo-Eren
Toreira-Sara
Sallai-Mertens-Frankowski
Morata
cuesta (sağ bek/stoper hamlesi olarak)
berkan (orta saha/sol bek hamlesi olarak)
eyüp aydın (orta saha/on numara hamlesi olarak)
kutucu (ofansif bölgeye hamle oyuncusu olarak)
yusuf demir (ofansif bölgeye hamle oyuncusu olarak)

vallahi maçı şu 16 oyuncu ile oynardım. bunların yetmesi lazım. diğerlerini konya'ya bile götürmezdim.

Aynı futbolla ritmi devam ettirmemiz lazım rotasyon yapılacak maç yok en iyi antrenman maç yapmaktır özellikle Barış Alper'in cezalı olduğunu düşünürsek Eyüpspor maçında olması gereken kadroyu sahaya sürmemiz lazım.

İyi futbolla kazanmaya devam edersek hem takım olgusu güçlenir hem rakipler bunlar zaten durdurulamaz der.

Lemina-torreira ikilisi şu oyunu devam ettirsin hiçbir türk takımı bizi yenemez hücum oyuncuları dünyaları kaçırmadığı sürece.

Aynı futbolla ritmi devam ettirmemiz lazım rotasyon yapılacak maç yok en iyi antrenman maç yapmaktır özellikle Barış Alper'in cezalı olduğunu düşünürsek Eyüpspor maçında olması gereken kadroyu sahaya sürmemiz lazım.

İyi futbolla kazanmaya devam edersek hem takım olgusu güçlenir hem rakipler bunlar zaten durdurulamaz der.
Şirin baba kupayı alır mıyız

Günay
Frankowski Sanchez Abdülkerim Jakobs
Lemina Berkan
Yunus Mertens Sallai
Morata

Muslera, Kaan, Metehan, Eren, Torreira, Sara, Yusuf, Ahmed, Osimhen​
İşin şeyini çıkarmadan rotasyon yapmakta fayda vardır. Kadro şu şekilde olmalı

Geri
Üst Alt