Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.319
- 11.879
- 1.298
Olur bal gibi olur o galibiyet le tüm momentum sana geçti derbi maçı tsyd kupası olsa zorlarimo zaman kadıköyde neden zorladın osimheni futbolda böyle mantık olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur bal gibi olur o galibiyet le tüm momentum sana geçti derbi maçı tsyd kupası olsa zorlarimo zaman kadıköyde neden zorladın osimheni futbolda böyle mantık olmaz.
Ne gerek var şu kupaya aldigin para yaptığın masrafı çıkarmıyor müzede var dünya kadar kazansak noluyor kazanmasak noluyorbende katılıyorum ,bizim hoca oyuncu degısıklıgı konusundan anlayan biri olsa
2.yarı basında önemli oyuncuların hepsini cıkaracak olsa aslarla başlasın derim ama adamın dk 75ten önce degısıklıgı yok gibi
bu çöp kupasına bukadar yükselinme sebebide fenere saplamamız muhtemelen
yoksa u19la cıkılsa yeri var maddi geliri düşününce
ya momentum sana geçerken osimhen'siz kalsaydık?Olur bal gibi olur o galibiyet le tüm momentum sana geçti derbi maçı tsyd kupası olsa zorlarim
Skor verin iddaa oynayak.
iki sıfır.Skor verin iddaa oynayak.
sıfır sıfır olan iki sıfır mıiki sıfır.
Motz yapma böyle şeyler. Satacak bi maçımız daha yok.Cuesta oynamali
O risk alınır ligi etkiliyor direk CL geliri varya momentum sana geçerken osimhen'siz kalsaydık?
tek maçÇift maç mı?
Hayir seride 3 galibiyet alan finale cikacakÇift maç mı?
Çünkü tff den dolayıtek maçsa niye konya sahasında?