- 16 Haziran 2010
- 202.475
- 154.263
- 6.838
Tebrikler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bileyim hep deplasmanda oynayınca dedim yarı final bari iki ayaklıdır diye düşünmüştüm ne saçma sapan bir sistemi var bu ziraat kupasıNınTek maç değil mi bu
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ciddi mi ya kapamistim 80deHafta içi en az 1 ay yok haberi gelir
Ts gozgoz iste yav?
bence gerekli. sahaya neler atildi gördükbu cevik kuvvet ne ya? durduk yere niye taraftari tahrik ediyorsunuz? Dusman ulke mi burasi?
Aynen öyle sallai'de orda oynar diyeceğim de barış cezalı muhtemelen hoca kanatta degerlendirirTam arda turanın üzerine oynayacağı topçu.dua edelim kaan iyileşsin.
24ymundeymis be harbiBaba o maç perşembe, bende konusuz maç var sandım, ondan link istedim![]()
Trabzon maci sonrasi ve Kayseri maci öncesi14 mayis final ha, ligde nereye denk geliyor goztepe maci oncesine mi?
Ya her yerde atilir o kadari. KOnya'nin ne derdi var bizimle ben cozemedim ama bana gore cok gereksiz bu kadar onlem.bence gerekli. sahaya neler atildi gördük
Yunus kameraları seviyor kerataYunus Davinson omuz atsa uçarsın olm ya sdjsdjsdj