Oguz Can
Tecrübeli Üye
- 14 Nisan 2024
- 5.163
- 3.007
- 1.023
Ligde de 6'da 6 yapalım. Bu Acun komple göt olsun.
Böyle devam edersek yapariz zaten. Bu futbola karsi koyabilecek takim yok ligde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde de 6'da 6 yapalım. Bu Acun komple göt olsun.
adam konya'yı seviyor bu konyalılar neyin peşinde anlamadım ömür boyu konya'da mı kalacaktı yada fbye gitse mi daha mutlu olacaklardıAbdulkerim.cok kotu ailesindde çağırmış bide maca kotu oldum.ya
Abdulkerim.cok kotu ailesindde çağırmış bide maca kotu oldum.ya
Haramzadenin yüzü gülür mü. Napsalar ayaklarına dolanıyorSırf Kadıköy'de diye bizi fb ile eşleştirdiler, amaç fb kazanır, şampiyonluk yarışında da ivme yakalar, biz kupadan elenip ligde de kötü gideriz hocayı yerizdi.
Kadıköy'de bir kez daha koyunca tam planlar alt üst oldu.
%70 ile falan malum zatı seçen adamlardan beklenen tepkiApo haklı, neden tepki görüyor bu adam?

Reis karar verecek diyorlardı, haciosman hiç düşünmeden eskisehiri seçince ts tarafından fena fırça yedi kavgalı oldukları icinFinal nerde
Biz büyük takımız tripleri tamamen altı boş bişey. Sürü psikolojisi herkes yuhalıyor küfrediyor, çekip kenara sorsan bi tane mantıklı sebep söyleyemezApo haklı, neden tepki görüyor bu adam?
Ads dekiKaleci denizlerin hangisi wonderkid di ? Bu mu demirspordakimi
Böyle bir ihtimal olsa Okan Buruk kenardan 0-0 işareti yapmazdı benceSırf Kadıköy'de diye bizi fb ile eşleştirdiler, amaç fb kazanır, şampiyonluk yarışında da ivme yakalar, biz kupadan elenip ligde de kötü gideriz hocayı yerizdi.
Kadıköy'de bir kez daha koyunca tüm planlar alt üst oldu.