Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Pazar gunu lig maçımız olduğunu hatirlatmakta fayda var hocamıza sonra kadro cok dar oyuncularım yorgun diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin olayından sonra kurallar değişti diye biliyorum daha yüksek yaptırımlar getirildi öyle bir şey yapabileceğimizi sanmamCekilmeye gerek yok, ciddiye almadan altyapi ve genc cocuklara mac yapariz iste.
Ama yonetimin as oyuncularla cikmayacagini ve kasit oldugunu ustune basa basa dillendirmeli.
Ek soru: superligde sadece bizim mac mi bu haftaici ?
Kasimpasa macini ptesine koysunlar madem istanbul takimi sonucta yol yok bisey yok
Burda bile oynatmayacaksan niye kadroda tutacaksin ki. Sezon basi gayet iyiydi bu cocuk. Zamansiz cok o emli maclarda bir anda sahaya salininca 3 ay sonra patladi.ardanın oynaması çok daha trajik sonuçlara neden olabilir bence mantıklı onu oynatmamk
Paf takim ya da full u 19 degil. Maksat "ha oyle mi, aspor ekranlarinda osimhen falan olamayacak" mesaji vermek kastettigim.Fenerin olayından sonra kurallar değişti diye biliyorum daha yüksek yaptırımlar getirildi öyle bir şey yapabileceğimizi sanmam
Gençlerle çıkabilirsin. Ona karşı bir yaptırım yok. Maçtan çekilmeden oynayabiliriz.Fenerin olayından sonra kurallar değişti diye biliyorum daha yüksek yaptırımlar getirildi öyle bir şey yapabileceğimizi sanmam
Defans sıkıntı Feramuz mekat operasyonu geçirmiş uçamaz. Nedim feramuz kalede diye savunma yapmaz. Vasfi ye skorboarda GTA 6 fragmani izletirler dünyayı görmez. Murat içinse 3 yanlış 1 doğruyu götürür3-4-1-2
İle çıkmalıyız
Keramettin Admin - H. Cund
Emrah Admin
Doruk - Hakan Kuzu- Veli Axeman - Alper Admin
Nedim Elkoparan - Murat Durmaz - Vasfi Vural
Feramuz
3-4-1-2
İle çıkmalıyız
Keramettin Admin - H. Cund
Emrah Admin
Doruk - Hakan Kuzu- Veli Axeman - Alper Admin
Nedim Elkoparan - Murat Durmaz - Vasfi Vural
Feramuz
Baska adam yokSara sallai abdulkerim yazıyor kadrolara sosyal medyada. bunlardan kimse oynamasın bence