⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:1 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 18 Aralık | ATV

Pazar gunu lig maçımız olduğunu hatirlatmakta fayda var hocamıza sonra kadro cok dar oyuncularım yorgun diyor

U-19 ile çıkmak mantıklı olanı ama bu yönetim onu yapmaz. Protesto olarak algılanır kupanın değerini düşürür vs, bizim yönetim özellikle iktidar organlarını karşıya almadan ilerliyor, Ali Koç gibi bir anti Kahraman ayrıldıktan sonra işler daha karmasiklasti, Ali Koç kalsaydı işler daha kolay olurdu, şimdi dengeler bizim aleyhimize değişti. Bu korkaklar çıkıntılik yapacak hareketlerden özellikle kacinacaklar mecburlar.

Kanser bir maç izlemeden atlatmanın yolunu bulmak lazım

Cekilmeye gerek yok, ciddiye almadan altyapi ve genc cocuklara mac yapariz iste.

Ama yonetimin as oyuncularla cikmayacagini ve kasit oldugunu ustune basa basa dillendirmeli.

Ek soru: superligde sadece bizim mac mi bu haftaici ?

Kasimpasa macini ptesine koysunlar madem istanbul takimi sonucta yol yok bisey yok
Fenerin olayından sonra kurallar değişti diye biliyorum daha yüksek yaptırımlar getirildi öyle bir şey yapabileceğimizi sanmam

gençleri oynatalım, gençlerle çıkalım diyen gsc ye okan hoca ;

Cikacak 11‘i macin kendisinden ve skordan daha fazla merak ediyorum

Sara sallai abdulkerim yazıyor kadrolara sosyal medyada. bunlardan kimse oynamasın bence

ardanın oynaması çok daha trajik sonuçlara neden olabilir bence mantıklı onu oynatmamk
Burda bile oynatmayacaksan niye kadroda tutacaksin ki. Sezon basi gayet iyiydi bu cocuk. Zamansiz cok o emli maclarda bir anda sahaya salininca 3 ay sonra patladi.

Sezon basinda baya iyiydi ve ozguvenliydi.

Fenerin olayından sonra kurallar değişti diye biliyorum daha yüksek yaptırımlar getirildi öyle bir şey yapabileceğimizi sanmam
Paf takim ya da full u 19 degil. Maksat "ha oyle mi, aspor ekranlarinda osimhen falan olamayacak" mesaji vermek kastettigim.

Bizim icardinin 53. Saniyede gol attigi coluk cocuk degil kastim.

Oynasınlar işleri ne

Sallai Sara Apokerim vs rahatça oynayabilirler

3-4-1-2
İle çıkmalıyız

Keramettin Admin - H. Cund
Emrah Admin
Doruk - Hakan Kuzu- Veli Axeman - Alper Admin
Nedim Elkoparan - Murat Durmaz - Vasfi Vural
Feramuz
Defans sıkıntı Feramuz mekat operasyonu geçirmiş uçamaz. Nedim feramuz kalede diye savunma yapmaz. Vasfi ye skorboarda GTA 6 fragmani izletirler dünyayı görmez. Murat içinse 3 yanlış 1 doğruyu götürür

Heyecan bastı zaman geçmek bilmiyor

images-62.webp

ahmed ve yusufu madem göndereceğiz oynatmak kadar saçma bir şey yapmaz umarım, furkan koçak ve çağrı falan oynasın daha iyi

Geri
Üst Alt