⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:1 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 18 Aralık | ATV

Yedek kulübesini şu maçta oynatsınlarda görelim bakalım ne kadar boyumuz varmış.

Günay
Sallai - Kaan - Arda - Kazımcan
Berkan - Sara
Barış - Yusuf - Ahmed
Icardi​

U-19 ağırlıklı kadro ile çıkıp 4-5 yesek ilk olarak u-19 ile çıkalım diyenler gelip burada yangın yapar. Bu işler o kadar basit değil ki hocada zaten maksimum 2 adamı değiştirecektir. Maalesef fikstür çok pis ve çok ters yakalandık neyse ki henüz elden hiç bir kulvar kaçmadı ve tutunduk.
Başakşehir doğru oyun planını buldu, çok akışlı oynamaya başladılar ve merkezden hızlı çıkıyorlar eğer gevşek olursak kötü bir skor alabiliriz. Nuri için hedef maç bunlar.

Günay-Sallai-Davinson-Abdülkerim-Kazımcan-Toreira-Sara-Barış-Yunus-Sane-İcardi ile çıkarız.

Günay
Sallai Arda Abdülkerim Kazımcan
Berkan Sara
Yunus Yusuf Ahmed
Icardi

Şu şekil bir kadro olabilir. İlkay, Torreira, Barış, Sane ve Sanchez gibi isimleri dinlendirebiliriz çok maça çıktılar son dönemde.

bu maça as oyuncuları çıkarırsa hoca ciddi tepki yer,bunun farkındadır diye umuyorum

Valla Okan hocayı tanıyorsak as'lardan en az 3-4 oyuncu oynar bu maç. Okan hoca "koyayım ziraat kupasına" diyemiyor, herhangi bi maç için diyemiyor bunu yapısında yok.

Hatta sayayım ben size

Sanchez
Sallai
Sara
Barış veya Yunus
İcardi

Bu 5 isim garanti
Taraftar da bunun sebebi.

okan hocam umarım birkaç rotasyon harici ilk 11 sahaya sürmek gibi bir şey yapmazsın . istersen 10 ye umrumuzda değil. bu saçma salak kupa için oyuncularımızı riske atma .

Adamlar çıkıyor 1 hafta önce maç gününü 1 hafta öne çekiyor sen de seve seve acizce kabul ediyorsun. Oyuncular nefes alacak, yoğun takvimden çıkılmış hemen bir hafta araya maç konmuş. Belki sakatlığa sebep olacak, belki hafta sonu ligde yorgunluk yüzünden puan kaybedeceksin. Belki kupadan eleneceksin.

Böyle salaklık olmaz!

FM olsa hemen ''tatile git'' yapardım öyle gereksiz bir maç, öyle gereksiz bir organizasyon.

Şu maçı en kötü çarşamba'ya çektiremeyen yönetim defolsun gitsin! Şikeci köpekler niye derbiyi bu hafta içi oynamıyor? Ayrıca biz perş-pazar, rakibimiz başak ve ts pazartesi lig maçı oynayacak. Ts çarş-ptesi yani böyle kahpelik olur mu? Ama dursun'un bundan haberinin olduğunu bile sanmıyorum.

Günay
Sallai
Kazımcan
Arda
Berkan
Sara
Yunus / Barış (45’er dakika)
Kutucu
İcardi (form tutması adına 45-50 dk)

Salın gitsin. Başakşehir lig maçından 7-8 farklı adamla çıkabilir o derinlikte kadroları var. Boşuna asları yormaya gerek yok.

Başakşehir form tuttu. Kadrosu da derin bu maç bizim için çok zor geçer bu maça yüklenirsek bu sefer de Kasımpaşa maçı zor geçer bir an önce kendimizi devre arasına atmalıyız.

Geri
Üst Alt