- 2 Nisan 2012
- 43.034
- 22.153
- 2.888
Hocamı tanıdığım kadarıyla bu maça çıkabilecek maksimum as oyuncuları çıkartır, maçı da kazanamaz, KP maçına da takım ölü çıkar,
haydi hocam yapabilirsin.
haydi hocam yapabilirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
u19 sahaya çıksın onlar da keyfine göre takılsınlar orta sahada topu elle tutsunlar birbirleriyle voleybol oynasınlar artık 10 mu yerler 20 mi yerler paşa gönülleri bilir. zerre de ağzımı açmam paslaşmlarını bile izlerim destek olurum .Gençler nereye oynuyor ya altyapı şu an gelen geçenden 5 yiyor, paf takım komple sahaya çıksın da Başakşehir’e ilk yarıdan 0-5 mağlup mu olalım bunu mu istiyorsunuz. O çocukların da futbol hayatını bitireceksiniz.
Kalmış 2 maç, zaten yedekler oynar + 3 4 tane de as oyuncu mecbur oynar bitti gitti.
u19 sahaya çıksın onlar da keyfine göre takılsınlar orta sahada topu elle tutsunlar birbirleriyle voleybol oynasınlar artık 10 mu yerler 20 mi yerler paşa gönülleri bilir. zerre de ağzımı açmam paslaşmlarını bile izlerim destek olurum .
bu federasyona verilecek en büyük tepki kupada bu şekilde tavır almak olacaktır . avrupa bitti zaten ligi de riske edemeyiz kaybetsek bile telafisi var.
cl'de son maçlarımız 0 puandır sanırım avrupa derken cl kasdediyorum ben . o istatistik nasıl olmuş anlamadımAvrupa bitti mi? %90 ilk 24’teyiz renktaş. Bunu ben değil istatistikler söylüyor.
cl'de son maçlarımız 0 puandır sanırım avrupa derken cl kasdediyorum ben . o istatistik nasıl olmuş
Hırvat eşşeği sağolsun kendilerine karşı var kara lekeKara leke olmaz Cafer’im Akbil spora karşı bunu kabullenemeyiz