⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

Bir takimin ana kadro ile yedek kadro arasinda bu kadar fark olamaz. Bu direk kadro planlamasi hatasidir. Boyle kadroda 11 oyuncusu hic baski hissetmez. Okan mi once gitsin yonetim mi karar veremedim. Hepsi ayni anda gitsin.

2 gün önce FB’ye kaybetmişsin azıcık hırs olur ya…

Bir takimin ana kadro ile yedek kadro arasinda bu kadar fark olamaz. Bu direk kadro planlamasi hatasidir. Boyle kadroda 11 oyuncusu hic baski hissetmez. Okan mi once gitsin yonetim mi karar veremedim. Hepsi ayni anda gitsin.
Adam kadrom geniş diyordu ya. Böyle bir herif takımın başında hoca

Dk 23 2.ligte son siralara oynayan takima karsi adam gibi bir pozisyona giremedik

fethiyeli oyuncular ürkmeden oynarsa daha iyi takımlar alırlar maçı

Kadro yapılanmasını bilen yönetim ve hoca aranıyor

Saka maka degil bu takim cikar A. Madrid'i yener böyle bir mactan sonra. Yeterki ciddiyet olsun.

Okan buruk hocam olsa salarım kendimi Bunlarda bunu yapıyor iste

İkinci yarı Baris Maris kurtarıcı olarak oyuna girer 1-0 alırız Okan da Guardiola gibi havalara girer rahat olun

Singo (yaşıyorsa) bir süre sağ stoper yapılmalı, shancez'de sorun var. Yazın bu comoloko isimli takım teklif yaptığından beri saçmalamaya başladı iyice zaten kondisyon olarak düşüşteyiz normalde ocak ayı kondisyon yükleme kamp dönemi olurdu yok kupa yok şu bu oyuncuların dinlenme fırsatı da olmuyor, hoca'da taktisyen olmadığı için... şu 1 ay zor geçecek gibi.

Oyuncuların yüzlerinden düşen bin parça. Oynamak istememişler de hoca zorla oynatmış gibiler.

bu lakayıtlık
bu omurgasızlığı fethiye cezalandırır inşallah

sen yusufu nasıl oynatırsın lan daha!

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz!

Geri
Üst Alt