⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

oyuna üstünlüğümüzü kurup genç arkadaşlardan parıldayan var mıydı?

izleyemedim maçı maalesef.

Yönetimde Gabon hükümetindeki gibi yüzü kızaran utanan sorumluluk alan birileri olsaydı şu maçtan sonra takımın 3 te 2 sini ve teknik heyeti kovardı. Hatta bu kararı devre arsında alırdı ve açıklardı.

okan buruk'un 3 yıldır el freni (torreira, mertens, icardi, osimhen) ile zar zor kullandığı tırı artık freni boşalmış şekilde son sürat bayır aşağı gidiyor, bakalım nereye girecek.

4 yıldır bir tarafımızı yırtıyoruz Okan kötü hoca diye... Yaw Fethiyespor u bile rahatça geçemedin. Bırak ilk 11 i ful yedek çıksan 5 lemen lazım öyle bir takım ama aslarla bile zar zor 2-1 ulan bu hayatta insanın şansı olacak varya baksana adama hayatının piyangosu vurdu. Bu şartlarda takım hocasız da 3 yıl şampiyon olurdu. Adamda öyle bir şans varki Gs tarihinin en iyi kadrosu buna çıktı

Hakan Balta’nın oğlu neden oynatılmıyor bu maçlarda? Fethiye karşısında bile oynayamayacak kadar tırt mı bu çocuklar

20260114_095242.webp

bu maçın kadrosuna bakınca transfer ihtiyacımız zaruri gözüküyor. bence okan burukta tam olarak bunu amaçladı.

özellikle ilk 11 oyuncularını daha iyi idman yaptırırken, yedek olarak düşündüğü kaan, günay, icardi ve ahmet gibi adamlara kötü antremanlar uygulayıp onları böyle maçlarda kullanıyor.

eğer fethiye maçına singolu, ilkaylı, jakops ve osimhenli kadro ile çıksaydı kimse transfer istemezdi. 5-0 gibi net skorla da maç kazanılırdı

44 yaşında adamım hayatımda ilk defa gs maçını kapattım. Hanım bile niye kapattın maçı diye sordu. Kıskanmak dizimi izledim, o daha heyecanlıydı.

Geri
Üst Alt