⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

0769BE54-1BE6-40D0-BDC8-1C2EBFEDF506.webp

😉😉

Yunus'un onemi yok, istikrarsiz bir topcu. Sanchez, Sallai, Torreira, Osimhen, Sane disinda yoklugunu gercek manada hissedecegimiz bir oyuncu yok ekipte. Cunku kalan hepsi ruzgar nasil eserse oynuyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yunus'un onemi yok, istikrarsiz bir topcu. Sanchez, Sallai, Torreira, Osimhen, Sane disinda yoklugunu gercek manada hissedecegimiz bir oyuncu yok ekipte. Cunku kalan hepsi ruzgar nasil eserse oynuyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yunus olmasa takım koordinasyon sağlayamıyor çok önemli bir futbolcu.

Maç olduğunu bile unutmuşum. Yapacak daha iyi bir aktivite bulamadığım için açtım ikinci yarıyı seyrettim. Maalesef bu eziyete ben de kısmen maruz kalmış oldum. Maç kazanılmış kaybedilmiş çok da umurumda değil.

Süper Kupa finalini umursamayan oyuncular bu maçı mı umursayacak, çık yedek ve paf ağırlıklı olsun bitsin demiştim. Amma ve lakin bundan önce sana bu patates tarlası sahada ve halı sahadan bozma stadyumda maç oynatan federasyona tepki vermen lazım. Sen bana bu stadyumu ve bu sahayı layık görüyorsan ben de paf takımı ile çıkarım deyip paf takımı ile çıkman lazım. Ama bu duruşu gösterecek bir akıl bir irade maalesef Galatasaray'da yok.

Yazıklar olsun.

Şimdi bir maça göre konuşulmaz denebilir ama uzun bir süredir transferle düzelmeyecek bir mindset sorunumuz var gibi. Yani Ahmed, Yusuf, hatta koca Icardi Fethiye'yi 5'lemek için yetmeliydi mesela. Takımda çok dikkat çekici bir laubali görüntü var. Ben hala o yağmurluk olayı etkisinden çıkamadım bu arada. Hala şoke durumdayım. Yanılmayı ümit ediyorum ama bu sene "tamam doyduk" senesi galiba...

Geri
Üst Alt