⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

Bu açıdan haklısın Uğur renktaşım.
Hatta Atletico maçını da kaybetsek iyi olur. Icardi o maçta da 90 dk oynamalı. Forvette Barış'la falan çıkayım demesin.

Başka türlü bunların forvet alacağı yok.

Ligde puan kaybetmeyelim yeter

Hatta Atletico maçını da kaybetsek iyi olur. Icardi o maçta da 90 dk oynamalı. Forvette Barış'la falan çıkayım demesin.

Başka türlü bunların forvet alacağı yok.

Ligde puan kaybetmeyelim yeter

Ben sana olacak şeyi söyleyeyim, buraya yazıyorum

Ocak Şubat aylarında ligde maç kaybetmeyiz ama 1 beraberlik falan olabilir, ite kaka kazanırız maçları da, iyi oyun hiç beklemiyorum.

Ocak sonu Şubat başı burada ana avrat bacı kardeş küfürler havada uçuşuyor olur

Mart ayından itibaren takım geçen seneki gibi ulti açar Mart Nisan Mayıs silip süpürürüz, muhtemelen 2 veya 3 puan farkla şamp oluruz

Ben sana olacak şeyi söyleyeyim, buraya yazıyorum

Ocak Şubat aylarında ligde maç kaybetmeyiz ama 1 beraberlik falan olabilir, ite kaka kazanırız maçları da, iyi oyun hiç beklemiyorum.

Ocak sonu Şubat başı burada ana avrat bacı kardeş küfürler havada uçuşuyor olur

Mart ayından itibaren takım geçen seneki gibi ulti açar Mart Nisan Mayıs silip süpürürüz, muhtemelen 2 veya 3 puan farkla şamp oluruz
Walla fb İsmail Kartal döneminden de iyi oynuyor şu anda. Fikstür de net lehlerine. Biz Cl'de son 24 yaparsak, fb de direkt son 16'ya kalıp 1 tur az oynarsa favori fb ligde.

Aston'un bunlardan puan alması lazım. Bizim de Avrupa'dan direkt elenmemiz lazım ama maalesef 9 puan çıkmaya yetecek gibi duruyor

Zemin iyiyse aslar oynasın ceza olarak.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Walla fb İsmail Kartal döneminden de iyi oynuyor şu anda. Fikstür de net lehlerine. Biz Cl'de son 24 yaparsak, fb de direkt son 16'ya kalıp 1 tur az oynarsa favori fb ligde.

Aston'un bunlardan puan alması lazım. Bizim de Avrupa'dan direkt elenmemiz lazım ama maalesef 9 puan çıkmaya yetecek gibi duruyor

Fener avrupada devam etsin yarı final görsün daha iyi değil mi ligi götürmek için Sn İz ?

Fener'in iyi oynadığına hem fikirim. Zaten yani gördük işte. Velhasıl, dün o kupayı kaybeden biz olduk ve bu sabah forumda goygoya devam ediyoruz çünkü her şeye rağmen egomuz yani takıma güvenimiz kırılgan değil. 3 senenin getirdiği bi özgüven var, sarsılabilir ama yıkılmaz hemen. Yıkılması için şampiyonluğu net kaybetmemiz lazım.

Ama Fener böyle değil, dün kupayı kazanamasalar biterlerdi. Ve bu değişmeyecek, en ufak takılmada kırılgan özgüvenleri yine aşırı çökecek. Fener'i dünkü maçıyla sürekli oynayacak gibi düşünme. Biz Live'yi yenip geldik BJK'ye maç verdik, öncesinde de Alanya'ya yeniliyorduk ucuz yırttık 3 puan mucize resmen.

Fener kalkıp 2 maç sonra saçma sapan puan kaybettiğinde tepetaklak gider yine.

Fener avrupada devam etsin yarı final görsün daha iyi değil mi ligi götürmek için Sn İz ?
Yok son 24'te direkt elenmeleri lazım. Bir de o stresi çekemem. Uefa'da en iyi takım Roma şu anda. Aşırı zayıf kaldı bu sezon.
Fener'in iyi oynadığına hem fikirim. Zaten yani gördük işte. Velhasıl, dün o kupayı kaybeden biz olduk ve bu sabah forumda goygoya devam ediyoruz çünkü her şeye rağmen egomuz yani takıma güvenimiz kırılgan değil. 3 senenin getirdiği bi özgüven var, sarsılabilir ama yıkılmaz hemen. Yıkılması için şampiyonluğu net kaybetmemiz lazım.

Ama Fener böyle değil, dün kupayı kazanamasalar biterlerdi. Ve bu değişmeyecek, en ufak takılmada kırılgan özgüvenleri yine aşırı çökecek. Fener'i dünkü maçıyla sürekli oynayacak gibi düşünme. Biz Live'yi yenip geldik BJK'ye maç verdik, öncesinde de Alanya'ya yeniliyorduk ucuz yırttık 3 puan mucize resmen.

Fener kalkıp 2 maç sonra saçma sapan puan kaybettiğinde tepetaklak gider yine.
Fb kırılgan değil artık. Dün 1 maçtan çok fazlasıydı.

Okan hocamın müritleri Fethiye galibiyeti ile tekrar ortaya çıkacaklardır

Yav kimse Okan hocanın müridi falan değil lütfen saçma saçma konuşmayın ya
Gelinen nokta ülkede aha bu işte
Herkes bir şeyci, yok sen şuncusun yok sen buncusun
Değil olm kimse öyle
Herkes Galatasaraylı sadece
Ve kimse TD'yi kör gibi savunmuyor, kimse takımın üstünde tutmuyor, eleştirirken hakkını da veriyor sadece
Ama size göre bu yanlış ve istiyorsunuz ki hepimiz deli gibi istifa diyelim
Sizin gibi düşünmek zorunda değil kimse, ama sizin gibi düşünmeyenleri aklınızca siz Galatasaray'a zarar veriyorsunuz Okancısınız demeye getiriyorsunuz
Çok çok basit bir ayrım; sen diyorsun ki Okan hoca yetersiz bir hocadır ve yetersiz kalacaktır, ben de diyorum ki Okan hocanın eksileri şunlar artıları bunlar, sen diyorsun ki istifa, ben diyorum ki yeni yönetim gelsin ve TD konusuna onlar karar versin

Forumda kimseyle tartışma niyetim yok ama allahın size verdiği düşünme ve düşündüğünü dile getirme becerisini nolur daha iyi kullanın lütfen ya

Son düzenleme:
Gunay
Alt yapi Arda unyay Kaan kazimcan
Gokdeniz alt yapi
Sallai furkan kocak ahmet kutucu
Ada yuzgec

Batuhan
Singo Kaan Arda Kazımcan
İlkay Gökdeniz
Sallai Sara Eren
Ahmed

Okadar dar bi kadromuz var ki kupa maçında bile full yedek çıkamıyoruz​

"Yani tabii ki" gibi bir mac

Bundan cok daha önemli maclarimiz var yakinda, full yedek cik yoksa hafta sonu puan kayibi ile baslarsin

Geri
Üst Alt