⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

Hadi la çabuk baslatinda izleyek bitsin

Anlamıyorum Valla

Bizim sıkıntımız ileri hat diye bas bas bağırıyoruz

Halen stoper bek ön libero konuşuluyor

Neymiş Okan efendi Gueye istiyormuş filan

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FR'nin menajer kullanıyor zaten bunları PSG'den falan sözleşme koparmak için ya da olmayacak duaya amin diyolar :asd:

Hocayı su an kovsan birsey değişmez,boşuna hayal kurmayın bence

Şu iki penaltının kaçması umarım kazanamayacağımızın göstergesi değildir bazı maçlar böyledir top bir türlü girmez 2.lig takımını yenememek hoş olmaz ayrıca kaybedersek de hoca gitmez sezonun bu döneminde hoca değişikliği olmaz artık

Hayran olacağınız 3 adam yedekte ne
yazikki

Tedesco olsa 2sini oynatirdi en azindan

okanball zevk veriyor kölesiyiz

Yedek kulübesine bakıp 20li yaşlarında zıpkın 4ü kavruk ve hızlı gibi 8-9 kişi görüp gururu okşanmayan adamın futbolda yeri yok kusura bakmayın isterse Ancelotti olsun farketmez ben saygı duyamıyorum.
Gidip oyunda bile bu işin bugunu arayıp ona göre oyuncularla takımı çeşitlendiriyorsak ve reele gelince kenarda zoraki tutuluyormuş gibi duran 5-6 oyuncu görmeyi haketmiyoruz.

Lookman fofana çek gel 3-4 tane de potansiyeli olan genç topçu al gel icardiyi gönder yusufu gönder bu adamların mental çökmüş takımıda bunlar aşağı çekiyor

Her şeyden öte şu maçta belki yeni bir şeyler göreceğiz ama ciddiyetten yoksun takım yönetimi buna da izin vermiyor. Normal düzen yerine çorba yapınca belki de dikkat çekecek oyuncuları kaçırıyoruz. Oysaki Yasin Öztekin, Sinan Gümüş gibi oyuncular yetişti bu kupalarda.

İsland fin girip hattrick yapsa surda keyiflensek

Anlamıyorum Valla

Bizim sıkıntımız ileri hat diye bas bas bağırıyoruz

Halen stoper bek ön libero konuşuluyor

Neymiş Okan efendi Gueye istiyormuş filan

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle renktaş. Taraftara iş düştü artık harekete geçirip zorla aldırmalıyız.

Geri
Üst Alt