⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

Takımımız bu maç şov yapıp bizleri gururlandıracaktır fenerin intikamı böylelikle alınmış olur.

Oynatsana icardi 'yi bu maç niye barış'ı forvete koydun?

Kutucu ball için pür dikkat ekran başında olacağız

boş beleş kurşun kalem gibi 15 kilo genç oyuncuları boş boş sahaya çıkarmayın

çıkın eşşek gibi oynasın a oyuncuları

Lemina oynarsa söverim

Ulan herif zaten sürekli mac kaciriyor, su macta oynatmanin ne anlami var

Yönetim yönetim olsa, hoca hoca olsa şu maça fb süper kupa maçının on biri ile çıkar ve işin ciddiyetini gösterirdi. Ama ne o yöneitm ne de o hoca var. Yönetim de hoca da futbolcuya bağlı düzenin bir parçası olmuş.

Ya hoca futbolcuya dayalı düzeni bırakacak ya da kendi sonunu hazırlayacak. Bu sefer Osimhen de kurtaramaz hocayı. Şu kadronun ne kadar yanlış kurulduğunu herkes görüyor. Aynı Ziyechli, Zahalı, Teteli kadronun yanlış olması gibi.

Uğurcan nerede? Kafayı yiyeceğim 30 milyonluk kaleci yedek. Yedek kaleci sadece as sakatlanınca oynar. Ya da hazırlık maçlarında falan oynar. Ya da garantilenen grup çıkışı, şampiyonluk vs. durumlarda oynar.

Uğurcan nerede? Kafayı yiyeceğim 30 milyonluk kaleci yedek. Yedek kaleci sadece as sakatlanınca oynar. Ya da hazırlık maçlarında falan oynar. Ya da garantilenen grup çıkışı, şampiyonluk vs. durumlarda oynar.
Fb maçında yedek kalınca sorun yapmış deniyor, sonuna kadar haklı. Bu okanhoca forma dağıtmayı 3 yıldır öğrenemedi, süperkupa finalinde 36 milyonluk kaleci nasıl oynamaz aklım almıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar fethiyespor maçını izlemek buraya geldim ama maçtan önce galatasarayımıza destek olmak adına ürün almak istiyorum. en yakın gsstore nerede yüklü bir alım yapacağım

Yaz kış yaşanacak müthiş bir yer ama stat konusunda en kötülerden

koca bir kovaya, cipsi bocalayıp avuçlayarak çatır çatur yemelik maç

kaybetme korkusu yok nasılsa kendimizi amerikalı hatta donald trump gibi hisseebiliriz. yedekten giren her topçu fethiyenin fersah fersah üzerindee.

sizde mutlaka yapın koltuğa yan uzanın aynı şu şekilll

1768315243101.webp

Geri
Üst Alt