⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

Kaan 5 dk içinde 2.kez laubali vuruş yapıyor. Sırf oyuncumuz diye hakkında kötü şeyler yazamıyorum. Elim mahkum ne yapayım. Almanya 2.liginde oynayamayacak adamla sözleşme uzatanlar utansın

İlk 11 oyuncuları sakat veya cezalı olmadıkları sürece yerlerinin garanti olduğunu biliyorlar. Şaka gibi ama as oyuncalara tehdit oluşturacak bir tane bile oyuncu yok. En az 5 transfer yapıp, bazı asları yedeğe çekmeli, bazı yedekleri de defetmeliyiz.

Hamza hocanın ilk geldiği döneme dönsek keşke

3 maçta 18 gol atmıştık

Eskisehir Balçova yasamspor ve Konyaspor

Oyuncularimiz kebapli mezeli masadan kalkarken "12-1 halishaa var gelir misin" teklifini kabul etmis gibi oynamakta

Bir bitirici Icardi vardı o da patatese bağladı son haftalarda bitiricilik konusunda

Yav şu icardiyi çıkarıp forvete ahmeti koysa golü atacak

stadın çatıda solda özel lokman hekim hastanesi yazıyor sağda no way out çıkış yok yazıyor

tövbest.

Dünya üzerinde kendisiyle yolları ayıracağız diye açıkladığı futbolcuyu kupa maçına 11 çıkartan başka bir td örneği yaşanmış mı acaba?

Foruma girmeyeyim de ağır eleştiri yapmayayım diye çok tuttum kendimi ama dayanamadım artık
Hoca bir an evvel gitmeli
Sürekli taze transfer olmadan en fazla 2 ay dayanıyor
Elindeki topçuları da 2-3 ayda çöp ediyor

Bu Yusuf madem yolları ayıracaktık neden ger topun başında kurtarıcı gibi

Şu yusuf kadar takımla süre geçirsem (4 sene ) şu maç 1 tane İbrahimoviç golü atmazsam şerefsizim.
Aynısı diğerlerl için de geçerli

Geri
Üst Alt