⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:3 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 4 Şubat | A Spor

Aspriyya konusunda abartmayalim. Yedege alindi sonucta, kagni kaani 2 kere arkaya kacirdi posyona soktu. Kaan degilde osi olsa asisti olmustu

Geçen maç herkes asprilla ya bayılmıştı... bugün yine herkes çöp çekiyor... takım saha ya 90 dk antrenman maçı modunda takılmaya çıkmış zaten... kimi ne eleştireceğim ben... gökdeniz i eleştiriyorum çünkü beklentim vardı çocuktan ama tercihleri çoğunlukla hatalı... yerinde oynayıp oynamaması önemli değil. Defansif anlamda da bakmıyorum olaya... çıkın artık biz çocuğuz modundan artık

Asprilla kabat değil de on numarada daha faydalı olur gibi, çalım yeteneği kısıtlı ama pas yeteneği ve oyun görüşü iyi.

Leminanın olmadığı ya da formsuz olduğu dönemlerde singo stoper sanchez 6 noya gider bu işin ucu

Konu ile alakasız ama yahu heryer çıplak kadın reklamı, ayıptır yahu, evde gizli saklı foruma giriyoruz, adamız sapıpa çıkcak. Her sayfada nerdeyse heryorumun altında iç çamarı reklamı, ayıptır yahu
Gscimbom ile alakasız gördükleriniz, reklamlar sizin ip adresinizin yaptığı aramalara, girdiği websitelerine ve yaptığı alışverişe göre kişiselleştirilmiş reklamlar gösteriyor. Eşiniz internetten alışver yapıyor mu? https://myadcenter.google.com/home?ref=help-center buraya gidip sağ üstte Personalized ads/ Kişiselleştirilmiş reklamlar seçeneğini kapalı konuma alın.

Stadda dursun özbeke dalacak bi taraftar yok mu

Konu ile alakasız ama yahu heryer çıplak kadın reklamı, ayıptır yahu, evde gizli saklı foruma giriyoruz, adamız sapıpa çıkcak. Her sayfada nerdeyse heryorumun altında iç çamarı reklamı, ayıptır yahu
İç çamaşır giymiyor musun neyin ayıbı

Asprilla güzel yav ben mi beğeniyorum bir tek çocuk kaçtane güzel kilit pas bıraktı

Yaser çelimsiz oyuncu hirsta yok
Fizik zaten yok iyi oyuncu şu İstanbul defansını
Delik deşik ederdi
Adam gamsız halı sahada oynar gibi relax
Geri postalasinlar direk

Renktaş reklamlar arama geçmişine göre çıkar

Demek ki sen onları aratmışsın

Geri
Üst Alt