Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.927
- 39.719
- 2.953
Aspriyya konusunda abartmayalim. Yedege alindi sonucta, kagni kaani 2 kere arkaya kacirdi posyona soktu. Kaan degilde osi olsa asisti olmustu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem bizimkilere sorayım renktaş:dSenin soyismin niye G. Veren?
Singo 6 oynar bence hatta sağ bek ve stoperden daha iyi oynayacağına yüzde 100 eminim. Zırt pırt sakatlanmazda.
@İlker AtasayAsprilla adam geciyor dememiş miydiniz ya. İlerde gurme Galatasaraylılık yarışmalarında soru olarak kalır gibi 45 dk da gosterdikleri. Araya falan pas bırakıyor da topla hiç de öyle sihirbaz falan gibi durmuyor.
Azcık sabır üstadım azcık sabır bu arada 2. gol zaten adam geçebildiği için geldi : D
Gscimbom ile alakasız gördükleriniz, reklamlar sizin ip adresinizin yaptığı aramalara, girdiği websitelerine ve yaptığı alışverişe göre kişiselleştirilmiş reklamlar gösteriyor. Eşiniz internetten alışver yapıyor mu? https://myadcenter.google.com/home?ref=help-center buraya gidip sağ üstte Personalized ads/ Kişiselleştirilmiş reklamlar seçeneğini kapalı konuma alın.Konu ile alakasız ama yahu heryer çıplak kadın reklamı, ayıptır yahu, evde gizli saklı foruma giriyoruz, adamız sapıpa çıkcak. Her sayfada nerdeyse heryorumun altında iç çamarı reklamı, ayıptır yahu
adamla yan yanaydı yalnızAzcık sabır üstadım azcık sabır bu arada 2. gol zaten adam geçebildiği için geldi : D
İç çamaşır giymiyor musun neyin ayıbıKonu ile alakasız ama yahu heryer çıplak kadın reklamı, ayıptır yahu, evde gizli saklı foruma giriyoruz, adamız sapıpa çıkcak. Her sayfada nerdeyse heryorumun altında iç çamarı reklamı, ayıptır yahu
Çok iyi paslar bıraktı araya. 10 no da daha iyi olabilir.Asprilla güzel yav ben mi beğeniyorum bir tek çocuk kaçtane güzel kilit pas bıraktı
Renktaş reklamlar arama geçmişine göre çıkarKonu ile alakasız ama yahu heryer çıplak kadın reklamı, ayıptır yahu, evde gizli saklı foruma giriyoruz, adamız sapıpa çıkcak. Her sayfada nerdeyse heryorumun altında iç çamarı reklamı, ayıptır yahu
sende niye d*ldo reklamı cıkıyor dostum?İç çamaşır giymiyor musun neyin ayıbı