⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:3 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 4 Şubat | A Spor

Transfer zaten kapanmıştı, bir adam sabah saatlerinde gündeme gelip akşam bitemez zaten. Bunların hepsi kolpa, medyaya servis ediyolar taraftarı oyalıyolar.

Bizim bu utanmaz yalancı adamlardan bir an önce kurtulmamız lazım.

Transfer yaptık denilsin diye 2. Kalite adam almışlar full

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim takım menejerler üzerinden transfer yapıyor. Zaten iyi oyuncuları takımları bırakmıyor veya çok yüksek fiyat çekiyor
Ucuza veya kiralık olup, takımının göndermeyi düşündüğü kimler var diye menejerlere haber salınıyor
Takımında düşünülmeyen oyunculardan da , satın alma zorunluluğu yoksa zaten o takımı da birşey beklemiyordur ve takımda şişkinlik yaratmasın istiyordur

Asprilla transferi tam bu şekilde oldu ve bir beklentim yoktu o nedenle. Bu maçta da beni şaşırtmadı, arada yedekten girip belki katkı verir

Konu ile alakasız ama yahu heryer çıplak kadın reklamı, ayıptır yahu, evde gizli saklı foruma giriyoruz, adamız sapıpa çıkcak. Her sayfada nerdeyse heryorumun altında iç çamarı reklamı, ayıptır yahu
Valla aynı sorunu yaşadım, sen nelere bakiyon diye yakalandım iç camasirli reklam vardı tepede, benim suçum değil forum reklamı dedim inanılmadi bakıyorsun demekki algoritma onu gösteriyor dendi 🤬 işim gücüm yok don bakacam

Nerde bu ayar veren hizaya sokan eskinin şanlı taraftarı, çene reisi bulun gelin

images-53.webp

Singo 6 oynar bence hatta sağ bek ve stoperden daha iyi oynayacağına yüzde 100 eminim. Zırt pırt sakatlanmazda.

Ahmet set oyununda baristan daha yararli isler yapiyor.

Lucas ve lemina hariç hiçbiri ilk 11 oyuncusu değil hatta yedek bile olamaz

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asprilla adam geciyor dememiş miydiniz ya. İlerde gurme Galatasaraylılık yarışmalarında soru olarak kalır gibi 45 dk da gosterdikleri. Araya falan pas bırakıyor da topla hiç de öyle sihirbaz falan gibi durmuyor.

Valla aynı sorunu yaşadım, sen nelere bakiyon diye yakalandım iç camasirli reklam vardı tepede, benim suçum değil forum reklamı dedim inanılmadi bakıyorsun demekki algoritma onu gösteriyor dendi 🤬 işim gücüm yok don bakacam
Ortalık yerde açamıyorum forumu, gerçi daha önce de yazmıştım dikkate alan olmadı.

İlkay ve Kaan 2.yarı bi zahmet sahada olmasın, yerlerine hiç kimse girmese de olur.

oraya gidenler sirk eğlencesine gidermiş gibi gidiyor boş zaman geçirip dönüyor.Bağıran yok istifa diye tabii çekilecekler oohh rahata bak

Bu İlkay çok büyük hayal kırıklığı öyle böyle değil tarihin en büyük hayal kırıklığı listesinde en başlarda yer alır fizik olarak bitsen de kaliteni birkaç maçta gösterirsin adamın bırak kaliteyi ayakta duracak hali yok geçen yıl 50 maç oynamış adam akıl alır gibi değil şu performansı

Geri
Üst Alt