⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:4 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 3 Mart | A Haber

Daghan can armando yaser vb izlemek icin actim.ben hocam. Oyuncu degistir yav

George Hagi’yi havaalaninda bekleyen kadayif tayfa online mi? 1996’da universite ogrencisiyken havaalanina kosmus kadayiflardanim. Oglunu her gordugumde o gunler geliyor aklima. Ianis bugun bize gol atarsa zerre kizmam kendisine 30 yillik sevginin hatrina.

Gayet iyiydik ilkay ve sane bayağı toparlamış, ligde ki maçtan daha çok beğendim takımı

Olm sen ruh hastası mısın

Ben oyuncuya bok mu attım haftalardır süre almalı yazan kişiyim ben burada, zayıf yanını yazdım, dengesi de iyi değil kolay düşüyor. Sırtını koyup dengeyi sağlasa savunmada o topu kaptırmazdı. Gol de yedirse birşey demem.

Paranoyak mısın nesin kendi kendine tribe giriyorsun, eleştiri değil bu tespit, fiziği zayıf, dengesi de iyi değil, gelişir mi gelişir, yaşı da 18, gelişmez demedim.

Tamam hocam öyle ruh hastası paranoyak demeler felan, değmez artık bir kelime daha konuşmak.

George Hagi’yi havaalaninda bekleyen kadayif tayfa online mi? 1996’da universite ogrencisiyken havaalanina kosmus kadayiflardanim. Oglunu her gordugumde o gunler geliyor aklima. Ianis bugun bize gol atarsa zerre kizmam kendisine 30 yillik sevginin hatrina.
Benim de hagi sevgim öylesine büyük ki 8 yaşımdaki oğlum ben bugün biraz Alanya yı tutuyorum galiba diyor Hagi nin oğlu Alanya da oynuyor diye dedi. 😀

Geçmiş kariyerini boşverelim bence... potansiyeli çok yüksek bu çocuğun... daha yeni ve yaşı genç... kendini gösterecek vs bu aralar acemilik telaş yapabilir... ama bir açılırsa pir açılır... biraz sane den destek alırsa birleyler olabilir...
Eskiden potansiyeli yüksekti lakin girona'da beklenen sıçramayı yapamadı. Bizde yapar inşallah

Doğru her iki ayağını eşit kullanıyor, Baba Hagi sol ayaktı

bc427769-6e1e-4afe-873b-52cae3dd408c.webp

Yalnız forma pijama gibi çok basit duruyo logo da iyice kötü göstermiş ama sarı kırmızı renk tonlarını sevdim

Güzel bi tasarıma bu renkleri yapsalar keşke
Bordo turuncu oldu iyice renklerimiz

Geri
Üst Alt