Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.550
- 109.360
- 4.878
Valla tam da öyle dedi. Büyük gafspiker hagi'nin aksine oğlu iki ayağını da kullanıyor mu dedi bana mı öyle geldi
inş tam tersini demiştir ben yanlış anlamışımdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla tam da öyle dedi. Büyük gafspiker hagi'nin aksine oğlu iki ayağını da kullanıyor mu dedi bana mı öyle geldi
inş tam tersini demiştir ben yanlış anlamışımdır
forma hic olmamisLens'e verdik.
Sağdı o bariz ya ama ikisi de iyidi.İki ayaklı Hasan Şaş'ı bilirim. Kaç sene izledim sağ mı sol mu anlayamadım.
Olm sen ruh hastası mısın
Ben oyuncuya bok mu attım haftalardır süre almalı yazan kişiyim ben burada, zayıf yanını yazdım, dengesi de iyi değil kolay düşüyor. Sırtını koyup dengeyi sağlasa savunmada o topu kaptırmazdı. Gol de yedirse birşey demem.
Paranoyak mısın nesin kendi kendine tribe giriyorsun, eleştiri değil bu tespit, fiziği zayıf, dengesi de iyi değil, gelişir mi gelişir, yaşı da 18, gelişmez demedim.
Benim de hagi sevgim öylesine büyük ki 8 yaşımdaki oğlum ben bugün biraz Alanya yı tutuyorum galiba diyor Hagi nin oğlu Alanya da oynuyor diye dedi.George Hagi’yi havaalaninda bekleyen kadayif tayfa online mi? 1996’da universite ogrencisiyken havaalanina kosmus kadayiflardanim. Oglunu her gordugumde o gunler geliyor aklima. Ianis bugun bize gol atarsa zerre kizmam kendisine 30 yillik sevginin hatrina.
Eskiden potansiyeli yüksekti lakin girona'da beklenen sıçramayı yapamadı. Bizde yapar inşallahGeçmiş kariyerini boşverelim bence... potansiyeli çok yüksek bu çocuğun... daha yeni ve yaşı genç... kendini gösterecek vs bu aralar acemilik telaş yapabilir... ama bir açılırsa pir açılır... biraz sane den destek alırsa birleyler olabilir...
Doğru her iki ayağını eşit kullanıyor, Baba Hagi sol ayaktı