⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:4 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 3 Mart | A Haber

Sane ve Barış soyunma odasında kalsınlar.

Ulan verdiğin örnek dünya futbol tarihinin en iyi 10-20 orta sahasından birisi, ne alaka Nhagayla, ondaki bileğin onda biri olsa 20 m euroya satarsın zaten en az.

Bir de gelip bunu anlamak çok mu zor ayağı çekiyor bana, artiste bak.

Olmayacağından kanıtın var mı? 18 yaşında bir çocuk. Avrupan’ın statiksel olarak en potansiyelli orta sahalarından biri olarak aldıkları. İlla bir şey bulacaksınız eleştirmek için.

İyi oynadı takım, ölü toprağı serpilmiş halimiz yoktu, hücumda da güzel ürettik, seri paslaştık topu hızlı çevirdik. Nhaga için beklemeye gerek yok direkt ilk 11'de başlamalı, belli etti topçu olduğunu. Hem enerjik hem de rakip alanda artı bir sağlıyor, şu maçtan sonra yedekte tutmak takıma zarar vermek olur. Sane efendinin oynayası tuttu nihayet, şükür 2 hareket görebildik. Asprilla'dan da faydalanılması lazım, keşke bunları Konya'da oynatsaydık, puan kaybı falan yaşamazdık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spiker hagi'nin aksine oğlu iki ayağını da kullanıyor mu dedi bana mı öyle geldi

inş tam tersini demiştir ben yanlış anlamışımdır
Ianis’in iki ayak olayı Dembele gibi, solla da sağla da frikik atıyor mesela

Onu demeye çalıştı ama pederin sağ ayağına bok atmış oldu keza o Wien golü belliki buna da girmiş.

Asprilla çok acayip paslar falan deniyor. Birisi tutarsa burada yere göğe sığdıramayan çok olur... kaçırdığı pozisyona takılmayın... oynadıkça olur onlar da ilk golünü atsın da bir hele
Bizde gelişmesi lazım. Geçmiş kariyeri bal yapmayan arı izlenimi veriyor

Aspirin daha önceki süre aldığı maclarda bayağı ışık verdi. O istedikleri bonservise asla almayız.

Bizim taraftarın içine de bazen fener kitlesi futbol kafası giriyor

Olmayacağından kanıtın var mı? 18 yaşında bir çocuk. Avrupan’ın statiksel olarak en potansiyelli orta sahalarından biri olarak aldıkları. İlla bir şey bulacaksınız eleştirmek için.
Olm sen ruh hastası mısın

Ben oyuncuya bok mu attım haftalardır süre almalı yazan kişiyim ben burada, zayıf yanını yazdım, dengesi de iyi değil kolay düşüyor. Sırtını koyup dengeyi sağlasa savunmada o topu kaptırmazdı. Gol de yedirse birşey demem.

Paranoyak mısın nesin kendi kendine tribe giriyorsun, eleştiri değil bu tespit, fiziği zayıf, dengesi de iyi değil, gelişir mi gelişir, yaşı da 18, gelişmez demedim.

Kiytirik ZTK macinda bile VAR'a fb tetikcisi Erkan Engin'i koymuslar. TFF yemin etmis bizi durdurmaya. Adam ofsayt ile alakasi olmayan, ciplak gozle bile fark edilen pozisyonu 5 dakika inceledi. Pes!

Bizde gelişmesi lazım. Geçmiş kariyeri bal yapmayan arı izlenimi veriyor
Geçmiş kariyerini boşverelim bence... potansiyeli çok yüksek bu çocuğun... daha yeni ve yaşı genç... kendini gösterecek vs bu aralar acemilik telaş yapabilir... ama bir açılırsa pir açılır... biraz sane den destek alırsa birleyler olabilir...

Geri
Üst Alt