Gökhan Aytepe
10 Numara!
Doğru her iki ayağını eşit kullanıyor, Baba Hagi sol ayaktıspiker hagi'nin aksine oğlu iki ayağını da kullanıyor mu dedi bana mı öyle geldi
inş tam tersini demiştir ben yanlış anlamışımdır
Doğru her iki ayağını eşit kullanıyor, Baba Hagi sol ayaktıspiker hagi'nin aksine oğlu iki ayağını da kullanıyor mu dedi bana mı öyle geldi
Ulan verdiğin örnek dünya futbol tarihinin en iyi 10-20 orta sahasından birisi, ne alaka Nhagayla, ondaki bileğin onda biri olsa 20 m euroya satarsın zaten en az.
Bir de gelip bunu anlamak çok mu zor ayağı çekiyor bana, artiste bak.
15 dk'da herifi çözdü bizim futbol gurmeleriAsprilla çok acayip paslar falan deniyor. Birisi tutarsa burada yere göğe sığdıramayan çok olur... kaçırdığı pozisyona takılmayın... oynadıkça olur onlar da ilk golünü atsın da bir hele
Ianis’in iki ayak olayı Dembele gibi, solla da sağla da frikik atıyor meselaspiker hagi'nin aksine oğlu iki ayağını da kullanıyor mu dedi bana mı öyle geldi
Klasik gsc. Ama cocuk hemen kapagi taktiAdam daha 18 yaşında, 2 pas hatasında hemen çöp ilan edildi. Biraz sakin. Sahadaki tüm oyuncular o yaşlarda bunları yapıyordu.
Bizde gelişmesi lazım. Geçmiş kariyeri bal yapmayan arı izlenimi veriyorAsprilla çok acayip paslar falan deniyor. Birisi tutarsa burada yere göğe sığdıramayan çok olur... kaçırdığı pozisyona takılmayın... oynadıkça olur onlar da ilk golünü atsın da bir hele
Kalemize yakın bölgelerde top kaybı yapmayı basit oynamayı idrak etmeli.Sahanın her yerinde aynı rahatlıkta olmamalı.Nhagayı ben beğendim paslar güzel nerede duracağını biliyor
İstiyorlar ki 18 yaşında çocuk prime Makelele gibi kusursuz top oynasın. Çocuk kapağı taktı dediğin gibi ama yine ilk pas hatasında ortaya çıkarlar çöp diye.Klasik gsc. Ama cocuk hemen kapagi takti
Olm sen ruh hastası mısınOlmayacağından kanıtın var mı? 18 yaşında bir çocuk. Avrupan’ın statiksel olarak en potansiyelli orta sahalarından biri olarak aldıkları. İlla bir şey bulacaksınız eleştirmek için.
Lens'e verdik.kayseriye mi kiraladik? o forma ne?
İki ayaklı Hasan Şaş'ı bilirim. Kaç sene izledim sağ mı sol mu anlayamadım.Ianis’in iki ayak olayı Dembele gibi, solla da sağla da frikik atıyor mesela
Onu demeye çalıştı ama pederin sağ ayağına bok atmış oldu keza o Wien golü belliki buna da girmiş.
Ahmet 3.ligde 100 2.ligde 75 Pttde 50 gol asist yapar bu haliyle bileAynen ahmed 3. Ligde fark yaratamaz ama tek devrede 15 gol katkısı yapıp gelmedi uranüsten ışınlandı direkt buraya
Geçmiş kariyerini boşverelim bence... potansiyeli çok yüksek bu çocuğun... daha yeni ve yaşı genç... kendini gösterecek vs bu aralar acemilik telaş yapabilir... ama bir açılırsa pir açılır... biraz sane den destek alırsa birleyler olabilir...Bizde gelişmesi lazım. Geçmiş kariyeri bal yapmayan arı izlenimi veriyor
Bosver bazilari egitilmezİstiyorlar ki 18 yaşında çocuk prime Makelele gibi kusursuz top oynasın. Çocuk kapağı taktı dediğin gibi ama yine ilk pas hatasında ortaya çıkarlar çöp diye.