ZTK 25/26 C Grubu H:1 | Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş | MS | 23 Aralık | ATV

Sergen Yalçın: "Burası Beşiktaş camiası. Anadolu takımı değil burası. Herkes bunu bilsin. Bize gelince kart. Rakibe gelince uyarı. Dışarıdan çok belli oluyor. Orkun'un penaltı pozisyonu var. Verse kim ne diyecek? Rakibe rahat rahat penaltı veriyorsun. Peki o penaltı, tamam. Bizim pozisyon peki? El Bilal Toure'ye kırmızı kart. Rakibe gelince kırmızı yok. Bugünkü maçta bile kazanmamıza rağmen hakemden isyan edecek takım biziz. Rakibin hiç faulünü kaçırmadı ama bizim pozisyonlarda devam. Genelde bunu yaşıyoruz. Hakemler maçları ortadan yönetmeli. Dışarıdan çok belli oluyor."

Orkun Kökçü: "Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gördüm. O doğru, tamam. Ama Trabzonspor maçında da normal bir müdahalede hemen bize karşı 'Kırmızı mı?' diye yorumlanıyor. Müdahale etmekten korkuyorum. Bize karşı bir şeyler oluyor hep. El Bilal Toure'ye kırmızı kart veriliyor. Fenerbahçe maçında aynı şey oluyor ama kırmızı yok. Böyle kararları görünce %100 performansımızı engelliyor. Psikolojimizi engelliyor. Bunun da bir çözümünü buluruz inşallah."

Maçı izlerken uyuya kaldım ne güzel yerleştirmişler menerime. Hakemle bile kazanamıyorlar artık.

Sergen Yalçın: "Burası Beşiktaş camiası. Anadolu takımı değil burası. Herkes bunu bilsin. Bize gelince kart. Rakibe gelince uyarı. Dışarıdan çok belli oluyor. Orkun'un penaltı pozisyonu var. Verse kim ne diyecek? Rakibe rahat rahat penaltı veriyorsun. Peki o penaltı, tamam. Bizim pozisyon peki? El Bilal Toure'ye kırmızı kart. Rakibe gelince kırmızı yok. Bugünkü maçta bile kazanmamıza rağmen hakemden isyan edecek takım biziz. Rakibin hiç faulünü kaçırmadı ama bizim pozisyonlarda devam. Genelde bunu yaşıyoruz. Hakemler maçları ortadan yönetmeli. Dışarıdan çok belli oluyor."

Anadolu takımı olsa normal mi yani. Böyle bir giriş yaparak sonrasını da batırmış bence.

IMG_7505.webp

ZINZINZIN 🔔 🔔 🔔

Uyandırma servisi 7 martta böyle uyarmış..

NENELER bile potansiyeli farkettikten sonra ,,,

Artık çoktan kalkmıştır TİREN..!

Geri
Üst Alt