⚽ ZTK 25/26 Çeyrek Final | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Nisan | ATV

İcardi abi yine geziyor. 1 top geldi uzaya dikti topu. En iyimis bence nhaga bu çocuk islense daha iyi olur ama bastakiyle gelismez. Zaten oynatmazda genel olarak
ya yemin ediyorum şu icardi yerina sanchezi koysa forvete en az 10 kat daha faydalı olur icardiden .Artık zarar veriyor takıma

250 milyon euro harcatıp da tıkır tıkır top oynatamıyorsan sorun var abi. Oyun eksik bu takımda. kanattan çizgiye inip orta açmaktan başka hiç bir şey yapmıyor bu takim. Ara pasi falan hak getire

Liverpool macindan beri tamim salteri indirdi. 1-0 yendiğimiz Liverpool macindan beri top oynamiyoruz. Takim pas yaparken bile hata yapiyo. Kapali takimlarin hicbirini acamiyoruz. Daha onceki senelerde takim performansini Subat-Mart gibi yukseltip Nisan-Mayista en iyi duruma gelirken bu sene dibe vurduk. Bi salaklik yapip da ligi vermeyelim bak oyun falan da istemiyorum. Rakipler salak olmasa coktan verecektik sampiyonlugu da rakipler keko iste. Sampiyonlar ligi oynadigimiz sene boyle olmasini bi nevi anliyorum da bokunu cikardi artik takim iyice saldilar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla normal şartlar altında şu takımın ligi üçüncü bitiriyor olması gerekiyordu.

Anonsspor ve Tezekbahçe ekstra puan kayıpları yaptı hesapta olmayan.

bu sezon 10 tane iyi maçımız yok şu kadroya bu rezil oyunu anca bu okan oynatır sezon sağ salim bitse de defolup gitse

Son 5-10 dkyı izledim ama derbi için umutsuzum.
2.yariyi izlesem mi bilemedim. Eskiden Türkiye kupasında bile coşkulu oynardık. Yasin öztekin, pandev gibi kupada parlayan oyuncularımız olurdu
Her şey düzen ve planlama! Okan Hoca'nın neden büyük antrenör olamayacağının somut göstergesi. Eğer aş oyuncular yoksa yine aynı düzen, diziliş ve disiplinle oyuna devam etmek lazım. Bir tık kalite düşer ama oyun değişmez. Herkes üzülmesin ayağına sağlıklı spor yaptırıyor, profesyonellik ve diisplin yok!

İlk yarıda tek pozisyonumuz yok... Kenardaki as oyuncular bunlardan çok farklı değil, bizde hayal kuruyoruz haftasonu fenerden puan alırız diye.

Aynen. Şikeciler kötü futbol oynuyor. Ama herifler özellikle ortasahada mücadele ediyor. Bizimkiler her maça jübile maçıymış gibi çıkıyor.
Yorgunluk değil bu çünkü son 3-4 maçta eforumuzu özellikle büyük liglerin takımları sadece bir maçta bu kadar efor sarf ediyorlar.
Yedekler bile böyle yürüyerek oynuyorlarsa sorun belli: antrenman temposu

Geri
Üst Alt