⚽ ZTK 25/26 Çeyrek Final | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Nisan | ATV

Bos laf.

Liverpool deplasmanina kadar gayet iyiydi. Zaten sonra parmak gitti, onun da performansi bozuldu. 30m Euro'ya almayiz zaten. Napoli de fiyat dusurmez, kalir kulubunde. Ya da fb atlar transfere :)

Şu şerefsiz Liverpool deplasmanı yüzünden en iyi oyuncumuz gitti.

Umarım Liverpool gün yüzü görmez bir daha.

Çok ciddi problemlerimiz var oyun olarak

Transferleri de genelde yanlış yapıyoruz

İşimiz var bu yaz bakalım napacaz

at topu erene koşsun at saneye 4 kişiyi çalımlayacakken top kaptırsın taktiği ile oynuyor takım bir tane organize atağımız yok buarada bu langa 30 falan Allah korusun 3 metreye pas atamadı erene artistlik yapacam diye

Ulan ne adamlarsiniz. Takimin as kadrosu super oynamayi bilmezken yedek agirlikli kadrodan set oyunu bekliyorsunuz.

Siz saka misiniz? Bir de full yedeklerle cikalim dediniz daha ne bekliyorsunuz anlamiyorum..
İlk 11 oluncada çok farklı oynanmıyor.İyi futbol oynadığımız 4-5 maç vardır koca sezonda.Bu oyuncular ilk defa birbiriyle oynamıyor antrenmanda okey oynamıyorlarsa.

Valla normal şartlar altında şu takımın ligi üçüncü bitiriyor olması gerekiyordu.

Anonsspor ve Tezekbahçe ekstra puan kayıpları yaptı hesapta olmayan.

Normal şartlar altında olmayan bir ligdeyiz.

En ufak pozisyonuna faul çalınır, golün verilmez, ofsayt uydurulur.

Fener'i saymıyorum bile.

Ayrıca kimse çok bahsetmiyor ama bize ofsayt verilen goller TS'ye de verilmedi bu sene ne hikmetse.

Neyse.

1776882312122.webp

Hangi maça bakarsan bak uzun süredir rezalet oynuyoruz

Son iyi oynadığımız maç 1-0 Liverpool maçı.

Ondan sonra takım sezonu kapattı. Yani kaza bela Liverpool'u eleseydik de şalteri ondan sonra kapatsaydık şu PSG karşısında ne yapardık acaba diye düşünüyorum bazen. Adamlar bizi Anfield'da şebeğe çeviren Liverpool'u köy takımı gibi gösterdi iki maç.

Reklamlarin boktanligi asabimi bozuyor.

Sane tam ziyech futbolu oynuyor. Sürekli taç kenarında kaleden uzak, bek koridorunu kapatıyor

Geri
Üst Alt