⚽ ZTK 25/26 Çeyrek Final | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Nisan | ATV

hastanedeydim son 3 saat.... neden elendik ozet gececek bir renkdas varmi? yedeklerle başlayıp tutuşunca aslari oyuna almis yinede sicmis okan dogru mu?
Gunay 2 hatalı halisaha golu yedi ama genelolarwk oyuncular ciddiye almadı ayrica 2.yari topu sokamadik kaleciyi buffon yaptık

Süper kupa finalinde 40 yaşındaki yedek kalecisini oynattı herif. 40 metreden golü yiyip hediye etti kupayı. Akıllanmıyor, ders almıyor.. Ders alıyoruz falan diyip göz boyuyor.

Bu maçta son dönemde çıkardığım sonuç aşırı şımarık bir taraftar grubuna sahip olduk son dönemde. Tamamen isme göre protesto ediliyor. 95 dakika yedek gençlerbirliği takımına gol atamadı bugünkü takım. Tek suçlu gunay miydi aptal herifler. Şımarık zuppeler doldurmaya başladı tribünleri. Şu takımda topçu olsam takım arkadaşım protesto edilse o salak taraftara düşman olurum. Empati yoksunu gerizekalilar adami ağlattılar bi de. Diğer topçularda bıraktığınız intiba ne oldu acaba bugün.

Okan umarım ders almıştır. Takımda bir sürü kambur var. Takımın en az yarısı gönderilmeli.

Büyük rezillik şu sonuç.

Bu takımın hocasının şuurunu sorguluyordum hep ama bence oyuncuların bir kısmının da şuurunu sorgulamak lazım.

Tatil köyü gibi takılıyor herkes. Bunun baş sorumlusu da herkese gülücükler dağıtarak takım yöneten hocamız. Bence sezon sonu hem teknik kadroda hem de futbolcu kadrosunda belirli bir seviyede temizlik şart.

Yoksa yine bir buhran dönemi yaşayacağız bunu görmek çok zor değil açıkçası.

antrenmanda hasan şaş döven, hakan'la lincoln'ü kapı önüne koyan feldkamp'ı rahmetle anıyoruz.

H.kıyıcı: " okan buruk da artık ders almalı"

Açıklaması geldi mi orta yolcu reizden

Hani eleştiriyorum hesaaaaaaaaaabı

H.kıyıcı: " okan buruk da artık ders almalı"

Açıklaması geldi mi orta yolcu reizden

Hani eleştiriyorum hesaaaaaaaaaabı
bu okancılar kulübün yakasına yapıştı 2021 terimciler gibi. Biatçılar dünyanın her yerinde ciddi sorun teşkil ediyor.

E.bilican :"şey şu an inanılmaz bir infial var x de bir dakka abi okan hocayı bir maç için bu kadar sert eleştirmeyelim arkadaşlar biz bu hocayla 3 senedir şampiyon olmuyor muyuz sakin biraz ya rica ediyorum"

Açıklaması nerde kaldı kardeşim kuruduk burda

Madem elenecen motive olamiyon bu maca cünkü kafalar derbide belli, birakta bi kac genc oynasin göstersin kendini oda yok, önce yedekler yipranacak sonra son yarim saat aslar strese girecek. Yok arkadas hep ayni terane. Gencler oynayip elense yine deneme yaptik dersin.

Sevgili terim bile donku falan forvete gönderiyordu bir planı vardı hiç yoktan eleştirsek de beğenmesek de. Bizimkinde plan falan sıfır panik ball oynatıyor geriye düştüğümüz her maç

Elenmek kötü de zaten topçularin pili bitmiş şimdi bu turu geçseler yine maç onu da geçerlerse bir maç daha.
Hayırlısı ile şampiyon olalım da sonrasına bakarız

Kötü oynasak gam yemeyeceğim, olmadı diyeceğim ya.

Ulan ilk yarı istesek 3-4 gol atabilirdik. Bizimkiler pas yapmaktan gol atmayı unuttular. Resmen 3-0 öndeymiş gibi rahat rahat paslaştılar. İşler ters gidince de panik yaptılar tribünler de sağolsun iyice panik yaptırdı

Geri
Üst Alt