- 22 Ağustos 2010
- 33.077
- 37.985
- 3.033
yok sen kuduz patronunun ağzı ile rakibinin şampiyonluğunu resmi olarak tanıma sonra milli takımda korkudan geri vites yap. :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gençlertrasyon dedim ben maç başlığında orijinal olarak abi.@Veli Baltacı artik Konsantrasyon
Trans gencler mi?Gençlertrasyon dedim ben maç başlığında orijinal olarak abi.
aynen abi. kırmızıyla.Trans gencler mi?
IT yaziyor oradaSu rezillige bak. Herif kac tane cizgi cekti. Hadi kenyalilar icin cizgi cektin de fenerliler icin ne ciziyorsun? Hadi onu da cizdin dikine cektigin cizgi ne ulan? Cografi uydurma.
Ekli dosyayı görüntüle 320545
Derbilerde başarılı görünmelerinin tek sebebi hakemler ve TFF. Nokta. İlk maçta Yasin Kol bizim lehimize ikinci yarı faul vermedi neredeyse, Skrinar'a kırmızı vermesi gerekirken faul bile vermedi. Ilk bjk maçında Orkun kendini attırdı. Trabzonspor maçında Onauchu'nun golü iptal edildi. En son bjk maçında Yasin Kol orta sahadan faul uydurdu.Fener'e topu bırakıp kontra yapmak çok işe yarıyor bu şekilde oynayan takımları kolay kolay açamıyorlar. Ligde Anadolu takımlarına bu kadar çok takılmaları tesadüf değil keza bugün elenmeleri de. Tam tersine derbilerde başarılı gözükmelerinin sebebi ise rakiplerinin atak ve ofansif oynamasına karşılık geride bekleyip kontrayla cevap verebilmeleri. Bizim hafta sonu topu Fener'e bırakıp Sane-Barış ve Osimhen'i kontrayla koşturduğumuz bir senaryoda Fener'in dağılmaması çok zor olur Okan hoca bunu çok iyi düşünmeli.
Erkan Enginin caresizlik sesi nasildi acaba kulaklikta.VAR'a çağırılırken kahroldu hakem.
Fener için yeni kurallar çıktı haberin yokSu rezillige bak. Herif kac tane cizgi cekti. Hadi kenyalilar icin cizgi cektin de fenerliler icin ne ciziyorsun? Hadi onu da cizdin dikine cektigin cizgi ne ulan? Cografi uydurma.
Ekli dosyayı görüntüle 320545