ZTK 25/26 Çeyrek Final | Konyaspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 21 Nisan | ATV

Ertan Torunoğulları: Bir kulüp hariç Süper Lig ve 1. Lig'deki tüm kulüpler VAR'dan şikayetçi. Herkes şikayetçiyse sıkıntı var. Sıkıntıyı çözecek TFF'dir. Maalesef olmuyor. Hafta sonu tüm kanallarda futbol yerine hakem konuşuyoruz.

Ertan Torunoğulları: "TFF'ye resmi bir yazı yazdık. VAR'da hem bizim hem Galatasaray'ın temsilcisi olsun, VAR'daki konuşmaları, görüntüleri, gelen gidenleri görmek için... Bekliyoruz, bakalım Galatasaray kabul ediyor mu?"

Ertan Torunoğulları: "TFF'ye resmi bir yazı yazdık. VAR'da hem bizim hem Galatasaray'ın temsilcisi olsun, VAR'daki konuşmaları, görüntüleri, gelen gidenleri görmek için... Bekliyoruz, bakalım Galatasaray kabul ediyor mu?"
Kendi sahalarındaki maçlarda olmayan uygulamaları bize gelirken saçma sapan taleplerle ortaya çıkıyorlar. VAR kayıtları zaten açıklanıyor.

Cok tuaf bir goruntuydu demi arkadaslar. Fenerin aleyhine penalti verilince, hakemler falan, fenerli oyuncular bir saskinlik icindeydiler sanki. Kirk yilda bir oluyor bu olay cunku bunlara karsi.

Ricky Gervais gibi masallah pek komik

Karslı Ricky Gervais

ricky gervais laughing GIF

Konya'nın penaltısına değil diyen Burçin Keskin Talisca pozisyonuna faul diyor. 🤣

Yav bitane illet oldugum fenerlinin oldugu yayina denk geldim, 2 dk acayim dedim ne demis diye.

Ilk cumle : her K ye verdik , konya eksik kalmasin dedik

Ikinci cumle: o cekme penaltiya yeter mi tartisilir ama niye yapiyorsun

Ucuncu ve ikinci cumleyle arasinda 1.5 saniye var: tutup birakmiyor bide...gucu bitmis.

Hem yeterli mi? Hem birakmiyor...

Kafayi yemis bunlar ya

15 dklık uzatma devresi için 9 dk uzatma verilmesini aşamıyorum.

Geri
Üst Alt