Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.880
- 1.908
- 2.248
Berkan çok iyiydikonya berbat oynadı ama eledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan çok iyiydikonya berbat oynadı ama eledi
Bu maç bunlar en çok nasıl üzülür onu düşünüyorum şuan..
Sen bi pazar günü yen ondan sonra bakarızLigde palamutun 5 yer
Mac penaltiya kaldi adminim, gel.Penaltilara giderse beni cagirin.
(Gercekten mac penaltiya kalmisti)bir uzatma devresi 15 dakika.
adam +9 dakika uzattı.
normal bir devre 45 dakika.
siz herhangi bir devrenin 27 dakika uzadığını gördünüz mü?
ben bıktım artık. biri çıksın ve açıklasın artık, boşuna oynanmasın şu maçlar. bu adamlar transfer falan da yapmasın. boşuna para da harcamasınlar. tüm kupaları ağustos'ta verilsin şunlara. geri kalan takımlar adam gibi maç oynasın.
yeter yaa...
Yenilmeyelim yeterli bu takım bana güven vermiyor. Hele orta sahada üstünlük sağlayabilirler. B.k gibi oyun olur 4 puanı koruyalım raziyimSen bi pazar günü yen ondan sonra bakarız
Konyalılar aşırı itiraz etmese vardaki de çağırmazdı.Penaltı pozisyonunu yeni izledimde, oha lan oha it oğlu ite bak nasılsa vermezler diye hayvan gibi penaltı yapmış. Şerefsiz hakem var çağırmasa yine vermiyormuş kahpe
65 metreden penaltı görüyorlar bunlaraPenaltıdaki çekmeyi görmüyor ama Talisca'ya olmayan çekmeyi görüp frikik veriyor. Ne utanmaz arlanmaz insan bunlar ya.
+15 uzatma devresini başlatan santra düdüğünü çaldığın anda maçı durdurup devre sonunu beklesen +15 uzatma verirsin zaten kobe bryant abi. adam +9 verdi. :d3-4 dk penalti beklendi Var muhabbetine. Golden sonra da baya sevindi Konya baya vakit gecirdiler yani. Uzayan dakikalar normaldi bence mac sonu.Hakemlere bisey diyemem senelerdir oyle zaten de bu aksamki uzatma normaldi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi